Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του Δούκα

Ξεκινάει πόλεμος ανάμεσα τους

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του Δούκα
TV 21.11.2021 10:05
Από Youweekly Team

Το σκληρό της πρόσωπο, αυτή τη φορά απέναντι στον άντρα της, θα δείξει η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες, η οποία αρνείται να δώσει πίσω στον Δούκα την περιουσία που της είχε γράψει! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Σίγουρη πλέον πως ο Δούκας την απατάει, η Μυρσίνη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και οργανώνει τα επόμενα σχέδιά της προκειμένου να κερδίσει πίσω τον άντρα της. Από την άλλη, εκείνος αρχίζει να νιώθει έντονα συναισθήματα για την Αντιγόνη, η οποία συνεχίζει να τον πολιορκεί και μαζί προσπαθούν να βρουν λύση για να μπορέσουν να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Πότε ωστόσο, θα σταματήσει η σειρά;

Το διαζύγιο θα ήταν μια καλή λύση, αλλά ο Δούκας ξέρει πως η Μυρσίνη δεν είναι εύκολος αντίπαλος! Παράλληλα, εκείνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη, στην οποία για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον άντρα της να της τον πάρει κάποια άλλη. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα και εκείνος της ζητάει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης.

Στο μεταξύ ο Δούκας ζητάει από τη γυναίκα του να του επιστρέψει την περιουσία που της είχε γράψει όταν είχε φύγει εξόριστος για να αποφύγει τη σύλληψη στη β΄ σεζόν, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά. Ξέρει πως με το να του τη δώσει πίσω, θα έρθει και το τέλος του γάμου της. Ο Σεβαστός γίνεται έξω φρενών και εκείνη του ξεκαθαρίζει πως μόνο πάνω από το πτώμα της θα μπορέσει να πάρει πίσω όσα του ανήκουν! Η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να μείνει κυρία Σεβαστού μέχρι το τέλος και με κάθε κόστος!

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχουμε όλα τα επεισόδια της νέας εβδομάδας, πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Άγριες Μέλισσες Δούκας Σεβασμός νέα σχέση

Τα ερωτικά μπερδέματα των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες

Κι ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του και βγαίνει ραντεβού με τη Ρένα, η θύμηση της Ασημίνας και η αγάπη που ακόμα της έχει, δεν τον αφήνει να χαρεί τον νέο έρωτα που μπαίνει στη ζωή του. Ομως και η νεαρή κοπέλα από την πλευρά της καταλαβαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ακόμα «κολλημένος» στην πρώην γυναίκα του και έτσι του ζητάει να σταματήσουν να βλέπονται. Ομως ο Νικηφόρος θέλει να μιλήσει μαζί της και να της ξεκαθαρίσει τη θέση του. Από την άλλη, ο Κωνσταντής - που θα κινδυνεύσει από τα χέρια του Ακύλα - ανακοινώνει στα αδέλφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και επίσημα πια είναι ξανά ζευγάρι!

Ο Ζάχος μαθαίνει την αλήθεια

Η Μάρω, η μητέρα του Ζάχου, επιστρέφει στο Διαφάνι και επανασυνδέεται με όλους τους παλιούς φίλους στο χωριό και υπόσχεται στην Ελένη πως θα τη βοηθήσει στο θέμα με τον Λάμπρο. Ετσι πείθει τον γιο της να πάνε μαζί να τον επισκεφθούν στη φυλακή και προσπαθεί μάταια να συνεφέρει τον γιο της, αλλά η Ελένη τον δικαιολογεί αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Ο Ζάχος συγκλονίζεται με όσα μαθαίνει για τον λόγο που ο Λάμπρος εκδιώκεται και αποφασίζει να τη βοηθήσει! Οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του, ενώ ο Ντούνιας τον απειλεί ανοιχτά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Βρέθηκε νεκρή» - Θρίλερ για Ελένη και Πέτρο στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Κραυγή αγωνίας για τη Δρόσω - Συλλαμβάνεται εξαιτίας του Λευτέρη

Share