Idols: Σηκώθηκε να φύγει η Ζένια Μπονάτσου - Την ρώτησε ο Ρουβάς για τον πατέρα της

Στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Idols: Σηκώθηκε να φύγει η Ζένια Μπονάτσου - Την ρώτησε ο Ρουβάς για τον πατέρα της

Λίγο μετά την πρεμιέρα, ο Σάκης Ρουβάς έκανε ένα special αφιέρωμα στην εκπομπή του, Idols, για τον Βλάσση Μπονάτσο το βράδυ της Παρασκευής (26/11). Φίλοι, συγγενείς αλλά και η κόρη του ηθοποιού, Ζένια μίλησαν για τον ίδιο.

Η Ζένια μάλιστα κάποια στιγμή ρώτησε on camera τι ώρα είναι και τόνισε πως έχει αργήσει και πως πρέπει να φύγει αφήνοντας "κόκκαλο" τον Σάκη Ρουβά.

«Τι ώρα είναι; 9 παρά 20; Όχι παιδιά πρέπει να φύγω. Συγνώμη. Έχει ξεκινήσει η παράσταση, θα αργήσω», είπε η Ζένια με τον Σάκη να απαντά: "Ζένια, μην ανησυχείς, θα αργήσεις, κανονικά όπως πρέπει να αργήσεις, γιατί μιλάς για τον πατέρα σου...».

«Φοράω ακόμα τα ρούχα του μπαμπά μου»

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» για την απόφασή της να σταθεί από πολύ μικρή ηλικία στα πόδια της οικονομικά, ενώ αποκάλυψε ότι ακόμα και σήμερα έχει κρατήσει και φοράει ρούχα του πατέρα της.

«Δεν βασίστηκα ποτέ στην οικογένεια για τα χρήματα. Αλλά με το που τελείωσα το σχολείο, πήγα δούλεψα και έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι κάτι που το κάνω εγώ, το κάνουν πολλοί. Είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου.

Πάντα και χωρίς λεφτά να ήμουν, η αλήθεια είναι ότι δεν θα καθόμουν να παρακαλέσω την οικογένειά μου. Προτιμούσα να κοιμηθώ σε μια φίλη μου δύο μέρες και να περάσουμε καλά και να με φιλοξενήσει, αν εγώ δεν είχα φαγητό στο σπίτι να φάω, αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα οπότε είναι αστείο να λέω εγώ “δεν είχα χρήματα να πάρω ένα ταξί” ή “δεν είχα να φάω» είπε αρχικά η Ζένια Μπονάτσου η οποία το καλοκαίρι δούλευε σερβιτόρα στην Μύκονο.

«Εγώ είχα τρέλα με τις Hi-5. Τότε ο μπαμπάς μου έκανε το “Πάμε γι’ άλλα” και τον είχα παρακαλέσει να τις φέρει. Όταν τις έφερε, πήγα και ξετρελάθηκα. Υπάρχει βίντεο και κάθομαι και το βλέπω. Μπαίνω στο youtube και βλέπω βίντεο με τον μπαμπά γιατί είναι και πράγματα που δεν τα ήξερα, δεν τα είχα προλάβει».

Για τα ρούχα που έχει κρατήσει από τον πατέρα της αλλά και τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη: «Τις ταινίες της γιαγιάς μου δεν τις έχω δει όλες. Η αλήθεια είναι ότι – ντρέπομαι που το λέω – αλλά δεν είμαι φαν του ελληνικού κινηματογράφου. Έχω ρούχα της. Έχω τζιν, τα οποία δεν μου έκαναν τελικά γιατί ήταν πανύψηλη. Από τον μπαμπά μου έχω παρεό, σαλβάρια και 2 – 3 μπλούζες, τα οποία τα φοράω ακόμα».