J2US: Ασύλληπτο σκηνικό με την Ελένη Δήμου - Αρνήθηκε να απαντήσει για την συνεργασία της με την Δεβετζή

Αμηχανία με την ερώτηση της Κατερίνας Στικούδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Ασύλληπτο σκηνικό με την Ελένη Δήμου - Αρνήθηκε να απαντήσει για την συνεργασία της με την Δεβετζή

Με διαφορετικά ταίρια τραγουδούν στο αποψινό (27/11) live του J2US οι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα απλά συμμετέχουν και δεν διαγωνίζονται, όπως αποκάλυψε στην έναρξη του μουσικού σόου ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Ελένη Δήμου, λοιπόν, που κανονικά διαγωνίζεται με τον Μαρίνο Κόνσολο, εμφανίστηκε με την Πηγή Δεβετζή, σημειώνοντας μάλιστα την καλύτερη εμφάνισή τους.

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για τη συνεργασία αυτή με τα καλύτερα λόγια, ωστόσο η Ελένη Δήμου όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Στικούδη για τη συνεργασία της με την Πηγή Δεβετζή αρνήθηκε να απαντήσει.

«Δε θέλω να μιλήσω. Δε θέλω» είπε Ελένη Δήμου.

Η εμφάνιση Δήμου - Δεβετζή στο J2US

Ελένη Δήμου: «Μάλωσα λίγο τον Μαρίνο για το φιλί! Ένιωσα άβολα»

Χαμό έκαναν στο (13/11) live του “Just the two of us” ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου, με τον ηθοποιό μάλιστα να μην διστάζει να φιλήσει την τραγουδίστρια στο στόμα, ξαφνιάζοντας τους πάντες και κυρίως την ίδια.

Η κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα;” και ο Αρτ συνάντησαν το ζευγάρι αμέσως μετά το live, με την Ελένη Δήμου να σχολιάζει το εν λόγω φιλί.

«Η Ελένη Δήμου δεν ήξερε για το φιλί στο στόμα. Το φιλί κράτησε πολλή ώρα γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν το τράβηξε η κάμερα», είπε ο Μαρίνος Κόνσολος ενώ η τραγουδίστρια αποκάλυψε με την σειρά της: «Δεν ήξερα για το φιλί. Ένιωσα άβολα. Μάλωσα λίγο τον Μαρίνο για το φιλί».