Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

GNTM 4: Βούρκωσε ο Κωνσταντίνος μετά από την υποβρύχια δοκιμασία

Σε άσχημη κατάσταση ο διαγωνιζόμενος

GNTM 4: Βούρκωσε ο Κωνσταντίνος μετά από την υποβρύχια δοκιμασία
TV 29.11.2021 23:51
Από Ίρις Βίλα

Το βράδυ της Δευτέρας 29/11 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 4 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star. Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς όσο ο καιρός περνά οι δοκιμασίες γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές.

Κάποιοι κατάφεραν να διαχειριστούν το σετ με χάρη και εκφραστικότητα, ενώ άλλοι βυθίστηκαν, στην κυριολεξία, υπό το βάρος των ανασφαλειών τους. Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά του Κωνσταντίνου, ο ίδιος δυσκολεύτηκε.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός παίκτης αγχώθηκε με το υποβρύχιο σετ και μετά την ολοκλήρωση, απογοητευμένος ξέσπασε σε κλάματα. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με το που πήγαν με σκουπίσουν χρειάστηκα λίγη βοήθεια από τον διασώστη.

Εντάξει όλα καλά, δεν αγχώθηκα όσο συνέβαινε απλά ήταν μια περίεργη εμπειρία. Ελπίζω παρά τις δυσκολίες να έχω καταφέρει να βγάλω μια καλή λήψη».

Η εμφάνιση του Κωνσταντίνιου στο set του GNTM 4

Ξέσπασε σε κλάματα ο Κωνσταντίνος μετά την φωτογράφισή του

Το metoo και η σεξουαλική παρενόχληση ήταν το σημερινό (12/10) κόνσεπτ της φωτογράφισης του GNTM 4. Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να εκφράσουν ορισμένα συναισθήματα και να τα αποτυπώσουν όσο καλύτερα μπορούν στον φακό.

Ο Κωνσταντίνος είχε διαλέξει το αίσθημα του φόβου, το οποίο κατάφερε και απέδωσε πολύ καλά, με τους κριτές να παθαίνουν πλάκα με την επίδοσή του.

Μάλιστα, αμέσως μετά, μίλησε στην κάμερα αναφορικά με τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, με τον ίδιο λίγο αργότερα να ξεσπά σε κλάματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έσπασε» τη σιωπή της η Μαρία Κουμαρά μετά την αποχώρηση από το GNTM 4 - «Έκλαψα, στεναχωρήθηκα»

GNTM 4: Όλγα και Στυλιανός παραδέχθηκαν πως είναι ζευγάρι - Τα τρυφερά φιλιά τους on camera

Share