GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disadvantage η Ειρήνη

Στη σημερινή φωτογράφιση με θέμα το metoo

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disadvantage η Ειρήνη

Συγκλονιστικό είναι το κόνσεπτ της σημερινής (12/10) φωτογράφισης του GNTM 4. Συγκεκριμένα, τα επίδοξα μοντέλα είχαν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα του metoo και ειδικότερα της σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως τον φόβο, την ντροπή και την λύπη.

Η Ειρήνη, σαν νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, είχε το πλεονέκτημα να χωρίσει τους παίκτες σε δύο ομάδες και να διαλέξει τους αρχηγούς.

Για αρχηγό μάλιστα της αντίπαλης ομάδας όρισε τον Θοδωρή ενώ λίγο νωρίτερα μια παίκτρια ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της.

Έτσι διαμόρφωσε η Ειρήνη τις δυο ομάδες στο GNTM 4

«Σαν μοντέλο δε θα ήθελα να με κρίνει ο Σκουλός, η Ζενεβιέβ, ο Μπράτης και η Ισμήνη»

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο μίλησε για όλα, ενώ δεν δίστασε να "αδειάσει" την κριτική επιτροπή του GNTM 4, όπως και πρώην παίκτριες του ριάλιτι. Όπως για παράδειγμα την Ρασέλ που ήδη την έχει ξεφτιλίσει δημόσια σε δηλώσεις της.

«Μπορεί και να συζητάω με την Φάρμα. Έχω μάθει να περιμένω να κλειδώσει κάτι. Μπορεί να έχω πάρει πρόταση από τη Φάρμα, θέλω να δοκιμάζω νέα πράγματα. Και τώρα αν μου γινόταν μια τηλεοπτική πρόταση θα την έπαιρνα, αλλά δε θα γινόμουν παρουσιάστρια. Κάποιοι άνθρωποι, όπως ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, δεν είναι έτοιμοι παρουσιαστές για να πάρουν αυτό το ρόλο», είπε αρχικά.

Για πρώην παίκτριες: «Η Κάτια Ταραμπάνκο από το GNTM δεν ενδιαφερόταν για τη μόδα αλλά για να γίνει τηλεοπτική περσόνα. Όταν φεύγουν από το ριάλιτι μόδας και πηγαίνουν στο Survivor, το κάνουν για να μαζέψουν followers. Τη Ρασέλ την αποκάλυψα σαν μηδενικό, για να φτάσω σε αυτήν την αποκάλυψη, γιατί είμαι το μοναδικό άτομο που μπορεί να πιαστεί. Θα πω στην Ρασέλ εκ μέρους μου, επειδή έχω κάνει κάθε μέρα τηλεόραση, καλό είναι να κάτσει να δουλέψει.

Για τους κριτές του GNTM: «Εγώ σαν Μέγκι και σαν μοντέλο δε θα ήθελα να με κρίνει ούτε ο Σκουλός, ούτε η Ζενεβιέβ, ούτε ο Άγγελος Μπράτης, ούτε η Ισμήνη. Με την αποχώρηση της Καγιά έχουν χαλάσει όλα. Εγώ την Ισμήνη δεν την ξέρω».