The Bachelor 2: Απελπίστηκε η Γιώτα με την ανακοίνωση της κόκκινης κάρτας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Απελπίστηκε η Γιώτα με την ανακοίνωση της κόκκινης κάρτας

Το βράδυ της Πέμπτης 2/12 άλλο ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 ξεκίνησε μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 1/12 οι ισορροπίες στην βίλα άλλαξαν για τα καλά καθώς ο Αλέξης Παππάς συνειδητοποίηση πως μπορεί να δει μόνο φιλικά την Έλενα, με αποτέλεσμα η ίδια να αποχωρήσει.

Έτσι, πριν από λίγο είδαμε πως είχε έρθει η ώρα για ένα άλλο ατομικό ραντεβού μαζί με τον Bachelor. Μάλιστα, η Γιώτα ήταν εκείνη η οποία πίστευε πως θα ήταν η τυχερή.

Βέβαια, οι ανατροπές δεν έχουν τέλος μιας και εκείνη που κατάφερε να πάει στο ατομικό ραντεβού ήταν η Αθηνά New York η οποία προσπαθεί αρκετά προκειμένου να τραβήξει το ενδιαφέρον του.

Η ανακοίνωση για το ατομικό ραντεβού στο The Bachelor 2

"Την Αθηνά την θεωρώ πολύ ξενέρωτη για τον Αλέξη" - "Κόλαφος" η Γιώτα

Την Αθηνά διάλεξε για το ατομικό ραντεβού του ο Αλέξης στο αποψινό (10/11) επεισόδιο του The Bachelor 2, με την Γιώτα και την Ιζαμπέλα να έχουν... "σκυλιάσει".

Μπορεί μέχρι στιγμής οι περισσότερες κοπέλες να μην την θεωρούσαν καθόλου φαβορί, ωστόσο φαίνεται πως ξεκινάει να κερδίζει το ενδιαφέρον του Αλέξη.

Η αλλαγή αυτή έχει ξενερώσει αρκετά την Γιώτα και την Ιζαμπέλα, με την δεύτερη να δηλώνει πως πιστεύει πως μέσα στην πεντάδα του τελικού θα είναι σίγουρα η Αθηνά.

Από την άλλη, όμως, η Γιώτα ήταν τελείως αντίθετη, μιας και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, την θεωρεί πολύ ξενέρωτη για τον Αλέξη, τον οποίο η Μαρία, όπως δήλωσε νωρίτερα, τον κάνει ότι θέλει!