Big Brother 2: Ο Παναγιώτης Πέτσας "έφαγε" άκυρο μετά από την πρόταση γάμου που έκανε - Η αντίδραση της Ανχελίτα

Επική στιγμή στο σπίτι του μεγάλου αδελφού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο Παναγιώτης Πέτσας

Το βράδυ της Παρασκευής 3/12 ξεκίνησε άλλο ένα live του Big brother 2 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, στα πρώτα πλάνα που προβλήθηκαν, παρακολουθήσαμε μια άκρως τρυφερή στιγμή του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτα.

Να τονίσουμε πως οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους αφού πλέον οι δυο τους δεν διστάζουν να δείξουν το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας για τον άλλον. Έτσι ο ίδιος αποφάσισε να της κάνει δημόσια πρόταση γάμου.

Η πρόταση γάμου του Παναγιώτη Πέτσα στο Big brother 2

«Ανχελίτα τώρα ενώπιον της τηλεόρασης θέλω να σου πω κάτι. Θες να με παντρευτείς;», της είπε, με την Ανχελίτα να του απαντάει χαρακτηριστικά: «Δεν μου πάει εμένα ο γάμος… όχι μωρέ, άστο καλύτερα».

Ξέσπασε σε κλάματα η Ανχελίτα - Η ερώτηση της Σύλιας που την "λύγισε"

Ένα ακόμη Big Brother Live ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (26/11), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μια από τους καλεσμένους ήταν και η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, Σύλια.

Όταν οι παρουσιαστές φώναξαν την Ανχελίτα στο δωμάτιο προκειμένου να μιλήσουν, η Σύλια μεταξύ άλλων θέλησε να της κάνει μια ερώτηση.

Συγκεκριμένα, ήθελε να μάθει πως νιώθει που έχουν φύγει τόσα άτομα από την παρεά του και πως είναι να είναι το δωμάτιο τους άδειο. Εκείνη τη στιγμή η Ανχελίτα λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα από την συγκίνηση, μιας και έχει δεθεί συναισθηματικά τόσο με τα παιδιά όσο και με το σπίτι.