The Bachelor 2: Στα "μαχαίρια" η Αντζελίνα με την Μαρία για τα μάτια του Αλέξη

Η άφιξη της Αντζελίνας στη βίλα έφερε τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Στα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη βίλα του The Bachelor 2 όπως βλέπουμε στο αποψινό επεισόδιο. Μετά από το ομαδικό ραντεβού του Αλέξη Παππά με την Γιώτα και την Άννα, ο bachelor αποφάσισε να πάρει και πάλι την Γιώτα σε ένα ακόμη ραντεβού.

Βέβαια, οι εξελίξεις δεν ήταν και τόσο ευχάριστες καθώς η ίδια σοκαρίστηκε μόλις είδε μια καινούργια άφιξη. Έτσι λοιπόν, μόλις επέστρεψε στην βίλα και ανακοίνωσε στα υπόλοιπα κορίτσια το τι συμβαίνει δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως είναι έξω φρενών.

Ωστόσο, η άφιξη της Αντζελίνας έγινε για συγκεκριμένο λόγο προκειμένου ο Αλέξης Παππάς να καταλάβει τα πραγματικά αισθήματα των κοριτσιών. Έτσι, σε αντιπαράθεση ήρθε η Μαρία με την Αντζελίνα μόλις έπεσε στο τραπέζι η συζήτηση για τα... συναισθήματα που έχει για εκείνον.

Η αντιπαράθεση Μαρίας και Αντζελίνας στο The Bachelor 2

Η φάρσα του Αλέξη Παππά έκανε την Μαρία να "χάσει" το χρώμα της

Οι ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 δεν άργησαν να έρθουν από τα πρώτα κιόλας λεπτά καθώς οι σχέσεις των κοριτσιών έχουν περάσει από 40 κύματα στη βίλα μιας και ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο φτάνοντας στην τελική ευθεία.

Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς αφού κάλεσε την Μαρία σε ένα ατομικό ραντεβού, είχε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για εκείνη διότι η ίδια είχε αποκαλύψει παλιότερα πως ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη θα έπρεπε να έχει χιούμορ.

Έτσι, ο Bachelor αποφάσισε να της κάνει μια φάρσα μέσε σε γκαλερί προκειμένου να δει την αντίδρασή της. Βέβαια, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως είχε φανταστεί αφού η ίδια μόλις συνειδητοποίηση τι είχε συμβεί δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε το σπασμένο έργο τέχνης αξίας 1 εκατομυρίου ευρώ.