Big Brother 2 - highlights 3/12: H on air πρόταση γάμου και η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 3/12: H on air πρόταση γάμου και η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι

Μια πρόταση γάμου είδαμε να γίνεται στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, λίγο πριν την αποχώρηση παίκτριας, αφού οι τηλεθεατές ήθελαν να την διώξουν από το σπίτι.

Τα 3/12 highlights του Big Brother 2

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Κάκκαβα "κέντρισε" τα βλέμματα

O Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα είπαν την πρώτη "Καλησπέρα" στους τηλεθεατές οι οποίοι παρακολουθούσαν το Big Brother 2 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς το ριάλιτι αναμένεται να τελειώσει αρκετά σύντομα μιας και χθες είδαμε άλλη μια αποχώρηση από το σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Βέβαια, η Νάταλι "κέντρισε" τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας λεπτά καθώς επέλεξε να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό μίνι φόρεμα. Από την άλλη, στο πλατό ακούστηκαν κι επιφωνήματα τόσο από τον Γρηγόρη Γκουντάρα όσο κι από την Αφροδίτη Γραμμέλη, που ενθουσιάστηκαν με την εκθαμβωτική παρουσία της.

Ο Παναγιώτης Πέτσας "έφαγε" άκυρο μετά από την πρόταση γάμου που έκανε - Η αντίδραση της Ανχελίτα

Το βράδυ της Παρασκευής 3/12 ξεκίνησε άλλο ένα live μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, στα πρώτα πλάνα που προβλήθηκαν, παρακολουθήσαμε μια άκρως τρυφερή στιγμή του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτα.

Να τονίσουμε πως οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους αφού πλέον οι δυο τους δεν διστάζουν να δείξουν το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας για τον άλλον. Έτσι ο ίδιος αποφάσισε να της κάνει δημόσια πρόταση γάμου.

«Ανχελίτα τώρα ενώπιον της τηλεόρασης θέλω να σου πω κάτι. Θες να με παντρευτείς;», της είπε, με την Ανχελίτα να του απαντάει χαρακτηριστικά: «Δεν μου πάει εμένα ο γάμος… όχι μωρέ, άστο καλύτερα».

Αυτός αποχώρησε

Αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαίρη Βαρσάμη από την ανοιχτή ψηφοφορία κι η Ανχελίτα, η Ευδοκία Τσαγκλή κι η Μαρία Αλεξόγλου από την μυστική ψηφοφορία των παικτών. Ωστόσο την επόμενη ημέρα η Ανχελίτα κέρδισε την δοκιμασία του βέτο κι εξαιρέθηκε από την διαδικασία αποχώρησης.

‘Οπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχαιρέτησε από το σπίτι, δύο εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ήταν η Μαρία Αλεξόγλου.