Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Big Brother 2: Δεν κρύβονται πλέον Ευδοκία και Νίκος - Η δημόσια εξομολόγηση

«Η Ευδοκία είναι πάρα πολύ σημαντική για εμένα»

Big Brother 2: Δεν κρύβονται πλέον Ευδοκία και Νίκος - Η δημόσια εξομολόγηση
TV 07.12.2021 00:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η σχέση τους να έχει καταφέρει να μπερδέψει τους συγκατοίκους στο σπίτι του Big Brother 2 ωστόσο ο Νίκος και η Ευδοκία έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ και πλέον δεν κρύβουν τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, μετά την παραμονή της Ευδοκίας στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ο Νίκος δε δίστασε να προχωρήσει σε μία δημόσια εξομολόγηση για το πόσο καλό του κάνει η Ευδοκία στην καθημερινότητά του μέσα στο σπίτι και στο πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει όλο αυτόν τον καιρό.

Η εξομολόγηση του Νίκου για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τα 100.000 ευρώ

Το Big Brother έχει μπει σε τελική ευθεία και σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Και ενώ οι φήμες για τους παίκτες "φουντώνουν", έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τον διαγωνιζόμενο που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Μπορεί η τηλεθέαση φέτος να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό εξακολουθεί να σχολιάζει τις εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με αμείωτο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο νικητής του δεύτερου κύκλου θα είναι άντρας. Ενώ μέχρι στιγμής πολλοί υποστήριξαν πως μπορεί να δούμε την Ευδοκία να παίρνει τον πολυπόθητο έπαθλο, τελικά, αυτός που θα νικήσει δε θα είναι άλλος από τον αγαπημένο της φίλο (δείτε εδώ τρυφερές στιγμές τους), Νίκο Τακλή, ο οποίος είναι και πολύ αγαπημένος στο κοινό.

Ο Νίκος είναι μία από τις πιο ήσυχες περσόνες του σπιτιού και σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχει εμπλακεί σε καυγάδες με τους συμπαίκτες του.

Νίκος Τακλής Big Brother 2

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Ενοχλημένη η Ανχελίτα - «Έχω δείξει ότι είμαι παίκτρια στρατηγικής;»

Ξανθιά και δυο μέτρα - Ερωτευμένος τρελά μετά το Big Brother ο Στηβ Μιλάτος

Share