"Ο Παντελής είναι..." - Ο Στάθης Μαντζώρος από τον Σασμό έσπασε την σιωπή του για την εξέλιξη της σειράς

Spoiler φωτιά στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Δημήτρης Λάλος στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Πέμπτης 9/12 και ο Στάθης Μαντζώρος. Ο τηλεοπτικός Παντελής από τη σειρά Σασμός μίλησε για το ρόλο του και τις εξελίξεις.

Οι αποκαλύψεις του Στάθη Μαντζώρου για τον Σασμό

«Ο Παντελής είναι ένας χαρακτήρας που θέλει να γνωρίζει, γιατί φοβάται. Θέλει να τα ελέγχει όλα. Μικρές κοινωνίες μεγάλα προβλήματα. Τα πράγματα στα χωριά μεγεθύνονται. Παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Και στο καφενείο του Παντελή που λειτουργεί και λίγο ως χορός αρχαίας τραγωδίας, βάζουν και λίγο… σάλτσα και τα πράγματα καθορίζονται.

Η Καλλιόπη προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Το όπλο του φόνου του Στεφανή, προς το παρόν, δεν θα το βρουν. Ο Μανόλης κάποια στιγμή θα μιλήσει», είπε αρχικά ο Στάθης Μαντζώρος.

«Η ιστορία θα ανοίξει και οι χαρακτήρες θα αποκαλυφθούν. Θα γίνουν πράγματα και μέσα στο σπίτι του Παντελή και γενικότερα. Ο Παντελής θα πάρει θέση σε όλα αυτά που θα γίνουν. Θα γίνουν πολλά γεγονότα… Κι έντονα. Το ένα θα διαδέχεται το άλλο. Θα βγουν πολλά πρόσωπα, θα συνδεθούν μεταξύ τους και η ιστορία θα αρχίσει να κορυφώνεται», πρόσθεσε επίσης ο Στάθης Μαντζώρος.

Αυτό είναι το τέλος της σειράς Σασμός

Σασμός: Μια λέξη, πολλά... λεφτά για τον ALPHA! Ο τηλεοπτικός σταθμός αυτή την σεζόν βρήκε την "χρυσή του κότα" κι όπως είναι γνωστό προσπαθεί να κάνει αλλαγές στο σενάριο μπας και καταφέρει να επεκτείνει λίγο τις ιστορίες των πρωταγωνιστών για να πάει και δεύτερη σεζόν... Να αφήσεις τέτοιο "χρυσορυχείο" γίνεται; Δεν γίνεται...

Οι εξελίξεις καθημερινά είναι καταιγιστικές και άκρως ανατρεπτικές. Το πρωί της Τετάρτης 8/12, όμως, επιβεβαιώθηκε κάτι που οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς ήδη γνώριζαν και αφορά το τέλος αυτής.

Πρεμιέρα πραγματοποίησε η θεατρική παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ορφέας Αυγουστίδης και στο κοινό βρέθηκε η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη για να τον απολαύσει και να τον στηρίξει.

«Χάρηκα που είδα τη μητέρα μου στο κοινό, δεν με αγχώνει, με ανακουφίζει. Δεν πρέπει να σε αγχώνουν οι άνθρωποι που σε αγαπάνε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για την κοινή τους πορεία στον «Σασμό»: «Νιώθουμε πολύ τυχεροί που είχαμε αυτήν την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί». «Το spoiler για τον “Σασμό” είναι ότι στο τέλος θα πεθάνουν όλοι!», είπε με πολύ χιούμορ ο Ορφέας Αυγουστίδης.