Δημήτρης Λάλος: "Έρχονται ανατροπές μέχρι να..." - Η αποκάλυψη που έκανε για τον Σασμό

"Τα περισσότερα λόγια που μου γράφουν..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Λάλος:

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Έκτορος κάθαρσις» στο «Τempus verum – Εν Αθήναις», στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη σύνθεση του κειμένου.

Ο ταλαντούχος μίλησε για τον «Σασμό» αλλά και την επιτυχία του Μαθιού, του ρόλου που υποδύεται, ενώ αποκάλυψε και μερικές ανατροπές που αναμένονται να σημειωθούν.

Οι δηλώσεις του Λάλου

«Δε μαρτυρώ αν θα αποκαλυφθεί πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος. Έρχονται πολύ ωραίες σκηνές και ανατροπές. Κάθε φορά που διαβάζουμε τα σενάρια χαιρόμαστε, γιατί έχουμε ωραία πράγματα να παίξουμε. Δε μπορώ να με δω από έξω, αλλά σίγουρα βλέπω ότι ο κόσμος είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένος όταν με βλέπει.

Βγάζω φωτογραφίες με τον κόσμο όταν μου το ζητάει. Όταν βλέπω δυο μάτια που με κοιτάνε με τόσο θαυμασμό και θέλουν μια φωτογραφία μαζί μου, θα ήταν κρίμα να τους το αρνηθώ. Υπάρχει ένας φόβος και μια χαρά ταυτόχρονα. Τα περισσότερα λόγια που μου γράφουν έχουν να κάνουν με την ερμηνεία» κατέληξε ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν αγνώριστος πριν μερικά χρόνια.

Ερωτοχτυπημένος ο Μαθιός από τον Σασμό - Η τρυφερή εξομολόγηση στην σύζυγό του

Τρελά ερωτευμένος είναι ο Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος Μαθιός από τον Σασμό και δεν το κρύβει λεπτό. Ο ίδιος -που πρόσφατα έπεσε θύμα χάκερ- μας το επιβεβαίωσε με μια ακόμη φωτογραφία που δημοσίευσε με την σύζυγό του, που λατρεύει.

Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η γνωστή ηθοποιός, Έλενα Μαυρίδου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, που είναι τεσσάρων χρονών.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής (25/10), ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του. Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «That’s my wife (αυτή είναι η σύζυγός μου)».

«Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Μου αρέσει πάρα πολύ να βρίσκομαι μαζί της. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους. Ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου για τον Σασμό. Η σύζυγός μου με καθοδηγεί και με συμβουλεύει στη ζωή. Για να είμαι στον Σασμό μου είπε ναι» είχε δηλώσει πρόσφατα ο ηθοποιός.