Με κοντό μαλλί και χωρίς μούσια - Έτσι ήταν παλιά ο Δημήτρης Λάλος από την σειρά Σασμός

Καμία σχέση το πριν με το τώρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κοντό μαλλί και χωρίς μούσια - Έτσι ήταν παλιά ο Δημήτρης Λάλος από την σειρά Σασμός

Ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί περισσότερο από ποτέ τους τελευταίους μήνες είναι ο Δημήτρης Λάλος, που έχει αγαπηθεί εξαιρετικά με τον ρόλο του Μαθιού στην σειρά Σασμός.

Μπορεί ουσιαστικά να υποδύεται τον κακό, ωστόσο το ταλέντο του αλλά και η αγάπη που τρέφει προς την Βασιλική, είναι αυτά που κάνουν το τηλεοπτικό κοινό να τον αποθεώνει.

Οι περισσότεροι μπορεί να τον μάθαμε από την φετινή σειρά του ALPHA, ωστόσο ο Δημήτρης Λάλος έχει -εκτός από ένα αρκετά ενεργό προφίλ στα social media- και μια εξαιρετική πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Στγκεκριμένα, έχει πάρει το κορυφαίο βραβείο ερμηνείας στο θέατρο στη χώρα μας, το βραβείο Δημήτρης Χορν ενώ έγινε ο 12ος νικητής του θεατρικού βραβείου παμψηφεί για τον ρόλο του Χοσεφίνο στην παράσταση Λα Τσούνγκα του Μάριο Βάργκας Λιόσα.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η αρρώστια της νιότης (2019), Πνεύμονες-Lungs (2018), Ο Άσχημος (2020), Οιδίπους επί Κολωνώ (2017). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Οι Αισθηματίες (2014), Kala azar (2020).

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2005 στην σειρά Piatsa Κολωνάκι ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρά όπως οι Αληθινοί έρωτες, Κλεμμένη Ζωή, Η τελευταία παράσταση, Ματωμένα Χώματα και «Σιωπηλός Δρόμος».

«Είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια γιατί ήθελα να κάνω κάτι κινηματογραφικό. Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία. Στα 18 μου επέστρεψα μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα.

Είμαι ολομόναχος. Ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν είχα καν υπολογιστή στο σπίτι μου. Μετά κατάλαβα τι θέλω, γνωρίζοντας ένα καλό φίλο… Δεν πήγα ποτέ σε σχολή. Από 19 χρονών μπήκα στη διαδικασία να χτίσω το θέατρο. Τελείωνα στις 5 το γιαπί και μετά έμπαινα στο μάθημα της υποκριτικής. Είχα μια σημαντική δασκάλα την Ελένη τη Σκότη. Δεν πήγα σε σχολή αλλά θήτευσα δίπλα της για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είχα μέσα το απωθημένο που δεν πήγα στη σχολή μέχρι που άρχισα να βραβεύομαι… Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισα την υποκριτική ήταν ο πρωταθλητισμός. Νιώθω μεγάλη ευθύνη σε αυτούς που θα έρθουν να με δουν» είχε δηλώσει πρόσφατα.

Έτσι ήταν παλιά ο Δημήτρης Λάλος

Δημήτρης Λάλος παλιά φωτογραφία

Δημήτρης Λάλος παλιά

Ερωτοχτυπημένος ο Μαθιός από τον Σασμό - Η τρυφερή εξομολόγηση στην σύζυγό του

Τρελά ερωτευμένος είναι ο Δημήτρης Λάλος, ο αγαπημένος Μαθιός από τον Σασμό και δεν το κρύβει λεπτό. Ο ίδιος -που πρόσφατα έπεσε θύμα χάκερ- μας το επιβεβαίωσε με μια ακόμη φωτογραφία που δημοσίευσε με την σύζυγό του, που λατρεύει.

Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η γνωστή ηθοποιός, Έλενα Μαυρίδου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, που είναι τεσσάρων χρονών.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής (25/10), ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του. Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «That’s my wife (αυτή είναι η σύζυγός μου)».

«Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Μου αρέσει πάρα πολύ να βρίσκομαι μαζί της. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους. Ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου για τον Σασμό. Η σύζυγός μου με καθοδηγεί και με συμβουλεύει στη ζωή. Για να είμαι στον Σασμό μου είπε ναι» είχε δηλώσει πρόσφατα ο ηθοποιός.