Big Brother 2: Φιλήθηκε ο Νίκος με την Ευδοκία; Η απάντησή του στον αέρα του ΣΚΑΙ

Τρυφερά τετ α τετ για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Φιλήθηκε ο Νίκος με την Ευδοκία; Η απάντησή του στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ο μεγάλος ημιτελικός του Big Brother 2 ξεκινήσε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και ο Νίκος θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα που τρέφει για την Ευδοκία.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο δεν τους έχουμε δει ακόμα να ανταλλάσσουν μεταξύ τους φιλί στο στόμα, γιατί όπως παραδέχθηκε ο Νίκος είναι αρκετά κλειστός και μπορεί να εκδηλώνεται μπροστά τις κάμερες.

Ωστόσο, πάνω στη συζήτηση, ο ίδιος άφησε να εννοηθεί πως έχουν φιληθεί, πιθανόν κάτω από τα σκεπάσματα, μιας και με πονηρό χαμόγελο ρώτησε τους παρουσιαστές: «Και που ξέρετε ότι δεν έχουμε δώσει το πρώτο φιλί;»!

Η εξομολόγηση του Νίκου για την σχέση του με την Ευδοκία στον ημιτελικό του Big Brother 2

Τα τρυφερά λόγια της Ευδοκίας για τον Νίκο

«Είμαι ερωτευμένη και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε. Και να θέλω να κρυφτώ, δε μπορώ. Τι να κάνω; Το ξέρω ότι με θέλει, το βλέπω στο βλέμμα του. Το σέβομαι που θέλει να είναι έτσι και να μην φιλήσει. Έμενα μέχρι το Μάρτιο, μου αρέσει αυτή η εμπειρία, αλλά ένας λόγος που θέλω να βγούμε είναι για να βρεθούμε έξω από το παιχνίδι και να έρθει και αυτή η στιγμή Παναγία μου. Υπάρχει μια ανυπομονησία παραπάνω.

Νομίζω πως θα συνεχιστεί και έξω από το σπίτι (η σχέση), πόσο να μεταλλαχθεί; Η πρόθεση παραμένει έτσι ατόφια και στο βλέμμα μπορείς να διακρίνεις πολλά, οπότε αυτό που διακρίνω στο δικό του, μου λέει πως θα συνεχιστεί», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία.