Big Brother - ημιτελικός: Η φαντασμαγορική έναρξη και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother - ημιτελικός: Η φαντασμαγορική έναρξη και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ο μεγάλος ημιτελικός του Big Brother 2 ξεκινήσε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και οι παρουσιαστές, Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό πιο λαμπεροί από ποτέ.

Μάλιστα, η εμφάνιση της δεύτερης προκάλεσε αρκετό πανικό, μιας και επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με πούπουλα, που σχολιάστηκε από όλους, το ίδιο και ο χορός της στο τραγούδι "Δυνατά".

«Ποιος θα το περίμενε στον ημιτελικό του Big Brother η Ναταλί να χορεύει Στέφανο Πιτσίνιαγκα με… μισή γαλοπούλα πάνω της από τα φτερά» τόνισε Γρηγόρης Γκουντάρας!

Μάλιστα, λίγο αργότερα υποδέχτηκαν την Σαμάνθα, την Μαρία και τον Κωστή στο πλατό του Μεγάλου Αδερφού. (Δείτε εδώ και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση).

Η έναρξη του ημιτελικού του Big Brother 2

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Big Brother 2 που θα πάρει τα 100.000 ευρώ

Το Big Brother έχει μπει σε τελική ευθεία και σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Και ενώ οι φήμες για τους παίκτες "φουντώνουν", έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τον διαγωνιζόμενο που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Μπορεί η τηλεθέαση φέτος να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό εξακολουθεί να σχολιάζει τις εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με αμείωτο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο νικητής του δεύτερου κύκλου θα είναι άντρας. Ενώ μέχρι στιγμής πολλοί υποστήριξαν πως μπορεί να δούμε την Ευδοκία να παίρνει τον πολυπόθητο έπαθλο, τελικά, αυτός που θα νικήσει δε θα είναι άλλος από τον αγαπημένο της φίλο (δείτε εδώ τρυφερές στιγμές τους), Νίκο Τακλή, ο οποίος είναι και πολύ αγαπημένος στο κοινό.

Ο Νίκος είναι μία από τις πιο ήσυχες περσόνες του σπιτιού και σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχει εμπλακεί σε καυγάδες με τους συμπαίκτες του.

Νίκος Τακλής Big Brother 2