Φάρμα 2: "Έχουν σχηματιστεί ήδη παρεάκια" - Το σχόλιο του Δήμου Περπερίδη για τις κλίκες του σπιτιού

"Εγώ διαβάζω μάτια, όχι λόγια"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2:

Μπορεί η Φάρμα να έχει μόνο μερικές μέρες που έχει ξεκινήσει, ωστόσο ήδη έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες παρέες και κλίκες μέσα στο σπίτι.

Αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει όπως φαίνεται να εκνευρίζει τον Δήμο Περπερίδη, ο οποίος σε μια συζήτηση που είχε με την Σάσα Μπάστα, αποκάλυψε πως έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει στη Φάρμα και πως είναι καθαρά θέμα χρόνου να αρχίζουν να φαγώνονται μεταξύ τους.

Αφορμή για την δήλωση αυτή στάθηκε η παρατήρηση που έκανε η Σάσα Μπάστα, η οποία, λίγο πριν το ξέσπασμα της για το φαγητό, τόνισε πως δεν την άρεσε καθόλου που στο προηγούμενο συμβούλιο, η Νίκη έκανε σινάλιο σε μερικές συμπαίκτριες της να πάνε στο μπάνιο και να δουν ποιον θα ψηφίσουν και πως είναι σίγουρη πως κάτι πονηρό συμβαίνει πίσω από την πλάτη τους.

Το σχόλιο του Πιερίδη για τις κλίκες στην Φάρμα και η ενόχληση της Μπάστα

Εκτός Φάρμας η Αγγελική Ηλιάδη; Η κίνηση που την πρόδωσε

Εκτός Φάρμας φαίνεται πως βρίσκεται πια η Αγγελική Ηλιάδη, που έχει αναστατώσει το κοινό με τα πλάνα της, καθώς την πρόδωσε μια κίνησή της.

Συγεκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η γνωστή τραγουδίστρια έχει βγει από το ριάλιτι περιπέτειας και αυτό αποδείχθηκε με ένα σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση στο Instagram πριν από τρεις ώρες.

«Έκανε σχόλιο, έκανε και story άρα έχει πάρει το κινητό της και είναι εκτός» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της.