Ξεκίνησαν τα ακατάλληλα πλάνα στη Φάρμα 2: Πρωταγωνίστριες Μπάστα και Ηλιάδη!

Καλά θα πάει αυτό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκίνησαν τα ακατάλληλα πλάνα στη Φάρμα 2: Πρωταγωνίστριες Μπάστα και Ηλιάδη!

Η τηλεθέαση δικαίωσε και με το παραπάνω τον ΑΝΤ1 από την πρεμιέρα κιόλας της Φάρμας (δείτε εδώ τα νούμερα), με τα σχόλια στα social media να είναι θετικά και πικάντικα όσον αφορά στην επιλογή των προσωπικοτήτων που μπήκαν να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Σύμφωνα με το trailer του σημερινού επεισοδίου, πάντως, τα καλύτερα δεν τα είδαμε ακόμα. Πήραμε όμως μία γεύση.

Όπως πρόδωσε το teaser του επεισοδίου της Δευτέρας, Αγγελική Ηλιάδη και Σάσα Μπάστα θα αποτελέσουν το «βαρύ πυροβολικό» του ριάλιτι, με τις δυο τους να απαθανατίζονται στο ντους, κάνοντας τα σχόλια στα social media να πάρουν φωτιά.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Οι πρώτες εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Μπάστα και Ηλιάδη αναστατώνουν την Φάρμα 2

Σ
Φάρμα 2 Ηλιάδη

Φάρμα 2 Μπάστα

Το πρώτο ειδύλλιο στην Φάρμα 2

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει ήδη αποχωρήσει από την Φάρμα, (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά για όσο έκατσε - για κάποιες εβδομάδες δηλαδή -, όπως μαθαίνουμε, πρόλαβε να βιώσει αρκετά δυνατά συναισθήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Αλέξη Μίχα στην On Time, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε από την προηγούμενη Κυριακή τηλεφωνικά πώς ο πατέρας της έδινε μάχη για τη ζωή του και ήταν πολύ δύσκολο αυτή να κερδηθεί. Ξέσπασε σε γοερούς λυγμούς καθώς αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Οπότε, όταν λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε για τον θάνατό του, ήταν πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη. Συμπαραστάτης της όλες τις τελευταίες ημέρες ήταν ένας συμπαίκτης της, με τον οποίο σχεδόν από την αρχή στην «Φάρμα» είχαν έρθει αρκετά κοντά…

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της On Time, μιλάμε για την έναρξη ενός τρυφερού ειδυλλίου το οποίο και θα παρακολουθήσουμε από τα πρώτα επεισόδια του αγροτικού reality. Ο φύλακας άγγελος της Αγγελικής Ηλιάδη δεν ήταν άλλος από τον συμπαίκτη της, Γρηγόρη Αναστασιάδη, γυμναστή και μοντέλο από την Θεσσαλονίκη.

Αγγελική Ηλιάδη Γρηγόρης Αναστασιάδης φάρμα αντ1

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι 34 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και είναι εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το fitness modeling και τη μόδα. Ένα από τα κυριότερα θέματα που δεν διαπραγματεύεται, είναι η αξιοπρέπεια, είτε αυτό αφορά την προσωπική είτε την κοινωνική ζωή μου.

Αγγελική Ηλιάδη Φάρμα ειδύλλιο

«Ο αθλητισμός με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλές δυσκολίες. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που γεμίζουν ενέργεια τόσο εμένα όσο και τους ανθρώπους που με περιβάλλουν».