Φάρμα 2: Έξαλλη η Αθανασία Τσουμελέκα - Τι συνέβη;

Ποιο ήταν το παράπονό της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Έξαλλη η Αθανασία Τσουμελέκα - Τι συνέβη;

Το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, όπως έχουμε δει από τα προηγούμενα επεισόδια οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές.

Αυτή τη φορά, η Αθανασία Τσουμελέκα φάνηκε να έχει κάποια παράπονα από τους υπόλοιπους παίκτες καθώς θεωρεί πως από την στιγμή που δεν βοηθούν τόσο στις δουλειές, θα τους βοηθήσει να είναι σε φόρμα για το αγώνισμα ασυλίας, κάτι που πιστεύει πως είναι άδικο για του υπόλοιπους.

Το παράπονο της Τσουμελέκα στην Φάρμα 2

Αποχώρησε από την Φάρμα 2 εκτάκτως - Θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες

Η αλήθεια είναι πως έχει μονοπωλήσει κατά πολύ το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρεμιέρα της Φάρμας για διάφορους λόγους. Έχει ανεβάσει την θερμοκρασία και ταυτόχρονα τα νούμερα τηλεθέασης με τα καυτά της πλάνα αλλά... δεν ήταν την μοίρα της γραφτό να συνεχίσει για πολύ στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Πληροφορίες, μάλιστα, την θέλουν να πρόλαβε - πριν φύγει - να έρθει κοντά με συμπαίκτη της (δείτε εδώ για ποιον πρόκειται).

Ο λόγος, φυσικά, για την Αγγελική Ηλιάδη που έχασε τον πατέρα της κατά την παραμονή της στην Φάρμα και αποχώρησε για να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς της. Το επεισόδιο της αποχώρησή της θα παιχτεί σε λίγες ημέρες...