Φάρμα 2 - highlights 12/12: Τα κλάματα της Μπάστα και οι κλίκες

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα 2 - highlights 12/12: Τα κλάματα της Μπάστα και οι κλίκες

Χαμός έγινε στο χθεσινό 12/12 επεισόδιο της Φάρμας 2. Η Σάσα Μπάστα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ δεν έλειψαν και οι τσακωμοί και οι σπόντες μπροστά στις κάμερες.

Τα 12/12 highlights της Φάρμας 2

Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Μπάστα - Τι συνέβη

Με τα κλάματα και τα παράπονα της Σάσας Μπάστα ξεκίνησε το (12/12) επεισόδιο της Φάρμας, λίγο μετά τα αποκαλυπτικά πλάνα της την ώρα που κάνει μπάνιο.

Όπως σε κάθε αντίστοιχο ριάλιτι έτσι και σε αυτό, το βασικό πρόβλημα για τους παίκτες είναι το φαγητό και το μοίρασμα των μερίδων.

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν ενοχλήθηκε αρκετά καθώς όπως είπε και η ίδια το στομάχι της έχει κλείσει και δεν τρώει όλη μέρα, με αποτέλεσμα να ζαλίζεται και να νιώθει αρκετά χλωμή. Ωστόσο, το μόνο που ζητάει είναι το πρωί να πίνει μόνο ένα ποτήρι γάλα, για να την κρατήσει όλη την υπόλοιπη μέρα, ωστόσο δεν το έλαβε.

Αυτό την έκανε να απογοητευτεί αρκετά και να ξεσπάσει σε κλάματα, τονίζοντας πως είναι άδικο όλο αυτό και πως οι δυνάμεις της αρχίζουν κιόλας να την προδίδουν.

«Έχει κλείσει το στομάχι μου και το μόνο που ζητάω είναι το γάλα μου. Εγώ ειδικά που δεν έχω βάρος με τι θα κρατηθώ; Θέλω μισό ποτήρι γάλα για να αντέξω γιατί με βάση τα κιλά και τις δουλειές που κάνω έχω αρχίσει να ασπρίζω. Δεν θέλω πρωινό, θέλω το γάλα μου», είπε χαρακτηριστικά.

"Έχουν σχηματιστεί ήδη παρεάκια" - Το σχόλιο του Δήμου Περπερίδη για τις κλίκες του σπιτιού

Μπορεί η Φάρμα να έχει μόνο μερικές μέρες που έχει ξεκινήσει, ωστόσο ήδη έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες παρέες και κλίκες μέσα στο σπίτι.

Αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει όπως φαίνεται να εκνευρίζει τον Δήμο Περπερίδη, ο οποίος σε μια συζήτηση που είχε με την Σάσα Μπάστα, αποκάλυψε πως έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει στη Φάρμα και πως είναι καθαρά θέμα χρόνου να αρχίζουν να φαγώνονται μεταξύ τους.

Αφορμή για την δήλωση αυτή στάθηκε η παρατήρηση που έκανε η Σάσα Μπάστα, η οποία, λίγο πριν το ξέσπασμα της για το φαγητό, τόνισε πως δεν την άρεσε καθόλου που στο προηγούμενο συμβούλιο, η Νίκη έκανε σινάλιο σε μερικές συμπαίκτριες της να πάνε στο μπάνιο και να δουν ποιον θα ψηφίσουν και πως είναι σίγουρη πως κάτι πονηρό συμβαίνει πίσω από την πλάτη τους.

"Δεν μου αρέσουν οι fake καταστάσεις" - Έξω φρενών ο Γρηγόρης

Καθόλου καλά φαίνεται πως δεν είναι τα νεύρα του Γρηγόρη στην Φάρμα, μιας και ο ίδιος έγινε έξαλλος στο αποψινό (12/12) επεισόδιο της Φάρμας.

Οι δοκιμασίες έχουν ξεκινήσει και σε μια από αυτές οι παίκτες έπρεπε να μαζέψουν ελιές. Ωστόσο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και η Μαίρη Μηλιαρέση το έριξαν στην πλάκα καθώς προτίμησαν να τραγουδήσαν το «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» και όχι να βοηθήσουν.

Αυτό έκανε εξωφρενών τον Γρηγόρη, ο οποίος τόνισε πως οι δύο συγκεκριμένοι άνθρωποι, μόλις βλέπουν τις κάμερες, ξεκινούν τα... «καραγκιοζιλίκια»!

«Έφυγα από τον χώρο που μαζεύαμε τις ελιές γιατί δεν μου αρέσουν οι fake καταστάσεις» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης, που φλερτάρει έντονα με την Αγγελική Ηλιάδη.