Φάρμα 2: Ποιος κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ποιος κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας;

Μετά από τον διαπληκτισμό της Σάσας Μπάστα με την Χριστιάννα Σμαραγδή στην Φάρμα 2 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, είχε σειρά και το αγώνισμα ασυλίας.

Αυτή τη φορά το άτομο που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Αναστασία Γκεργκελέζιου. Η ίδια χάρηκε αρκετά με το αποτέλεσμα καθώς από πρώτη μονομάχος βρέθηκε να έχει την ασυλία.

Η παίκτρια που κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας στη Φάρμα 2

Ζήταγε συγγνώμη γονατιστός ο Γαρδέλης - Η ατάκα που στεναχώρησε τη συμπαίκτριά του

Μία ατάκα του Σταμάτη Γαρδέλη για τους μετανάστες στο σημερινό (6/12) επεισόδιο της Φάρμας 2 ήταν αρκετή για να κάνει τη συμπαίκτριά του, Αναστασία να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς και η ίδια προέρχεται από οικογένεια μεταναστών.

Ο ηθοποιός, που έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι, γρήγορα κατάλαβε πως έφερε σε δύσκολη θέση την Αναστασία και την πήρε στο "κατόπι" προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη δεν ήθελε να το συζητήσει εκείνη τη στιγμή ωστόσο ο Γαρδέλης δε το άφησε να πέσει κάτω.

Πήγε έξω από το δωμάτιό της και της ζήτησε συγγνώμη γονατιστός, προσπαθώντας να της εξηγήσει τι εννοούσε με αυτό που είπε. Η ίδια δεν δέχθηκε και πολύ τα λόγια του καθώς θεώρησε πως την ειρωνεύεται, ωστόσο ο ηθοποιός επέμενε μέχρι να του πει ότι δέχεται τη συγγνώμη του.