The Bachelor 2: Ενοχλημένοι οι γονείς της Γιώτας - «Ένα πράγμα δεν μου αρέσει»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2:  Ενοχλημένοι οι γονείς της Γιώτας - «Ένα πράγμα δεν μου αρέσει»

Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Πριν από λίγο είδαμε πως ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε στα κορίτσια πως είχε έρθει η στιγμή να γνωρίσει από κοντά τις οικογένειές τους.

Έτσι, μετά από την Ιζαμπέλα σειρά είχε κι η Γιώτα. Μπορεί να έπεσε από νωρίς η συζήτηση στο τραπέζι σχετικά με το γάμο τους ωστόσο οι γονείς της Γιώτας δεν δίστασαν να δείξουν πως ήταν ιδιαιτέρα προβληματισμένοι με τον Bachelor. Τι συνέβη;

Το παράπονο των γονιών της Γιώτας στο The Bachelor 2

Άσχημες εξελίξεις για το The Bachelor 2 λίγο πριν τον τελικό - Δυστυχώς μαθεύτηκε

Μπορεί το The Bachelor 2 να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του (δείτε εδώ ποια θα είναι η νικήτρια), ωστόσο η αλήθεια είναι πως ανά καιρούς το ριάλιτι έχει κατηγορηθεί για διάφορα πλάνα που προβάλλονται καθώς και για ατάκες που ακούγονται.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο ALPHA προσπαθεί να πέσει στα "μαλακά" όσον αφορά την απόφαση του ΕΣΡ για το The Bachelor, με το επιχείρημα "δε θα το ξανακάνουμε". Ο ALPHA κλήθηκε σε απολογία για συνολικά 8 επεισόδιο του ριάλιτι, με τις κατηγορίες για παραβίαση της ισότητας, την προβολή έμφυλων στερεοτύπων και για χαμηλή ποιοτική στάθμη προγράμματος.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε ο ALPHA, προκειμένου να αποφύγει τη μεγάλη "καμπάνα" από το ΕΣΡ, αναφέρεται ότι δε θα επαναφέρει το ριάλιτι και δε θα ανανεώσει τη συμφωνία για τα δικαιώματά του, σφραγίζοντας και επίσημα το τέλος του The Bachelor.

Όπως αναφέρει ακόμα η Real, το κανάλι, είναι "υπότροπο" καθώς πέρυσι του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ για παρόμοιες κατηγορίες. Η απόφαση του ΕΣΡ αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες.

The Bachelor 2 ΕΣΡ