Φάρμα 2: Τσακώθηκε έντονα η Μπάστα με την Γκεργκελεζίου - «Ποιος σου μίλησε εσένα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Τσακώθηκε έντονα η Μπάστα με την Γκεργκελεζίου - «Ποιος σου μίλησε εσένα»

Μπορεί να μην έχει περάσει αρκετός καιρός από την μεγάλη πρεμιέρα ωστόσο, οι εντάσεις κυριαρχούν για τα καλά στο ριάλιτι του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Μπάστα και η Αναστασία Γκεργκελεζίου ήρθαν σε έντονη λογομαχία.

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι παίκτες βρέθηκαν στον αχυρώνα και η Σάσα Μπάστα ξεκίνησε να λέει πως υπάρχουν εύκολες και δύσκολες δουλειές στο σπίτι η Αναστασία θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφέρει την άποψή της.

Ο τσακωμός Σάσας - Αναστασίας στη Φάρμα 2

Τότε η Αναστασία της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι της άποψης ότι δουλεύουμε αποτελεσματικά, όχι δουλεύουμε πολύ ή λίγο. Εγώ θεωρώ ότι δουλεύω πολύ, αν αναφέρεσαι σε εμένα, που έπιασα το βιβλίο».

Η τραγουδίστρια αντέδρασε τότε και της απάντησε: «Ποιος σου μίλησε εσένα. Δεν ανέφερα άτομα. Δεν σε προσωποποίησα. Εσύ από τότε που πήρες την ασυλία ξαφνικά μας μιλάς. Από την ασυλία και μετά έχουμε στόμα και μιλάμε. Αλλά όπως είπε η Μαίρη πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Ήταν μια επίθεση χωρίς να μιλήσω με όνομα».

Άσχημες εξελίξεις με την Φάρμα - Παίκτρια μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο της Φάρμας πρόκειται να δούμε απόψε (16/12) το βράδυ, ωστόσο θα σημειωθούν αρκετά άσχημες εξελίξεις με μια συγκεκριμένη παίκτρια.

Αυτή είναι η παίκτρια της Φάρμας που θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παίκτρια που θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία της είναι η Σάσα Μπάστα, η οποία όπως φαίνεται θα νιώσει έντονους πόνους στο στομάχι και η παραγωγή θα της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Οι γιατροί της παραγωγής θα κρίνουν απαραίτητη την μεταφορά της στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και θα παραμείνει, για άγνωστο βέβαια διάστημα. Η Σάσα Μπάστα στα τελευταία επεισόδια φαίνεται πως δεν είναι και τόσο καλά, μιας και δεν τρώει καθόλου.

Αυτή είναι η παίκτρια της Φάρμας που θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο