The Bachelor 2: Η κάρτα του Αλέξη Παππά έβαλε σε σκέψεις την Άννα - Πέρασε τελικά τη νύχτα μαζί του;

Ποια ήταν η απόφασή της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2:  Η κάρτα του Αλέξη Παππά έβαλε σε σκέψεις την Άννα - Πέρασε τελικά τη νύχτα μαζί του;

Ο μεγάλος τελικός του The Bachelor 2 πλησιάζει σιγά σιγά καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία λίγο πριν την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας όπου θα έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά.

Στο αποψινό επεισόδιο, είδαμε τον The Bachelor 2 να ετοιμάζει άλλη μια έκπληξη στα κορίτσια καθώς βρέθηκαν μέχρι στην Ρόδο για τα μάτια του Bachelor για να περάσουν παραπάνω χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς μετά το ατομικό του ραντεβού με την Άννα της έδωσε να διαβάσει μια κάρτα, στην οποία της ζητούσε – αν η ίδια το επιθυμεί- να περάσουν το βράδυ μαζί. Τι έκανε τελικά η Άννα;

Η απόφαση της Άννας στο The Bachelor 2

Νέο σκάνδαλο με το The Bachelor 2 πριν τον τελικό - Γυμνή μπροστά στην κάμερα η Αθηνά New York

Ειδικά το φετινό The Bachelor του ALPHA έχει συγκεντρώσει πληθώρα αρνητικών σχολίων, λόγω του τρόπου που δείχνει την γυναίκα. Το γεγονός μάλιστα πως ο bachelor φιλάει την μια μετά την άλλη από τον πρώτο κύκλο είχε προκαλέσει σάλο.

Ο τελικός του ριάλιτι σιγά σιγά φτάνει και λίγο πριν το τέλος ακόμη μια φωτογραφία δημιούργησε σκάνδαλο, καθώς δεν κόπηκε στο μοντάζ όπως κανονικά έπρεπε να γίνει. Στο εν λόγω στιγμιότυπο είδαμε την Αθηνά New York να είναι γυμνή μέσα από το νυφικό της στο επεισόδιο της Παρασκευής 10/12.

Από την Παρασκευή λοιπόν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την Αθηνά να τρέχει με το κατάλευκο νυφικό της. Ωστόσο, όπως έτρεχε της σηκώθηκε στο κάτω μέρος και είδαμε.... βασικά... δεν είδαμε όπως φαίνεται, το εσώρουχο της.

Όσοι έχουν δει την φωτογραφία σχολιάζουν πως η ξανθιά παίκτρια δεν φοράει τίποτα από μέσα και είναι ολόγυμνή, όμως, μην ξεχνάμε πως μπορεί να φοράει μπεζ εσώρουχο το οποίο είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε.

Γυμνή η Αθηνά New York από το The Bachelor 2