The Bachelor 2 Highlights (10/12): Η αποχώρηση άνοιξε τον δρόμο για τη νικήτρια

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (10/12): Η αποχώρηση άνοιξε τον δρόμο για τη νικήτρια

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και εμείς όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του, καθώς πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό.

Τι είδαμε χθες στο The Bachelor 2

Τα κορίτσια ντύθηκαν νύφες για τα μάτια του Αλέξη - Η ρομαντική φωτογράφισή τους

Μια διασκεδαστική φωτογράφιση μέσα στο δάσος είχε ετοιμάσει ο Αλέξης Παππάς για τα κορίτσια στο αποψινό (10/12) επεισόδιο του The Bachelor 2, το οποίο εντωμεταξύ δεν πρόκειται να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν.

Το θέμα ήταν «Γαμήλιο πορτρέτο» για αυτό και κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης τα κορίτσια έπρεπε να ντυθούν νύφες.

Μετά τις λήψεις, έπαιξαν όλοι μαζί ένα παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δει ο Αλέξης ποια από τις πέντε τον γνωρίζει καλύτερα.

Ξέσπασαν σε κλάματα Άννα και Ιζαμπέλα - Τι συνέβη

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του The Bachelor 2 έχει ξεκινήσει και σε λίγες μέρες ο Αλέξης θα ανακοινώσει το όνομα της κοπέλας που πρόκειται να διαλέξει. Με αφορμή λοιπόν τους τίτλους τέλους, η Ιζαμπέλα και η Άννα ξέσπασαν σε κλάματα.

Λίγο μετά την φωτογράφισή τους, οι κοπέλες επέστρεψαν στη βίλα και οι δυο φίλες ξεκίνησαν, πάνω στη κουβέντα, να αναπολούν τα παλιά.

Δεν ήθελαν λοιπόν και πολύ να ξεσπάσουν σε κλάματα, μιας και έχουν περάσει πολλά αυτούς τους μήνες και το μόνο που είχαν ήταν η μία την άλλη.

Η παίκτρια που αποχώρησε

Ο κλοιός έχει πλέον στενέψει για τα κορίτσια και ο Αλέξης Παππάς καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις καθώς έχει έρθει κοντά με όλες.

Τελικά, η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό (10/12) επεισόδιο δεν ήταν άλλη από τη Μαρία.