Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του Bachelor 2 - Θα το ανακοινώσει ο Παππάς απόψε το βράδυ 17/12

Ο εργένης βρήκε τον... δάσκαλό του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του Bachelor 2 - Θα το ανακοινώσει ο Παππάς απόψε το βράδυ 17/12

Η δεύτερη σεζόν του The Bachelor, μετά από πολλές δυσκολίες, φτάνει στο τέλος της, ένα τέλος που όπως φαίνεται θα είναι οριστικό μαζί με ένα ακόμα παιχνίδι του ALPHA. Ο Αλέξης Παππάς κατάφερε ανάμεσα σε 21 κοπέλες να ξεχωρίσει μόνο μια.

Αναρωτιέστε κι εσείς ποια είναι αυτή η μία; Απόψε το βράδυ 17/12 το όνομά της θα ανακοινωθεί αλλά... όσοι μας διαβάζετε γνωρίζετε πως δεν μπορούμε να περιμένουμε σε τέτοια πράγματα άρα... θα σας αποκαλύψουμε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής το όνομα και... μας ευχαριστείτε μετά!

Οι δυο κοπέλες που έχουν απομείνει είναι η Κύπρια, Άννα Ζένιου και η Αθηνά New York, φυσικά!

Η νικήτρια του The Bachelor 2

Νικήτρια, για να μην μακρηγορούμε, λοιπόν, είναι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr η Αθηνά New York και θα πάρει και μια δαχτυλιδάρα ΝΑ, από τον Αλέξη Παππά! Κοστίζει 13.420 ευρώ και μπορείτε να το δείτε σε φωτογραφίες εδώ!

Bachelor 2 νικήτρια

Η Αθηνά πριν τις πλαστικές σε μύτη και στήθος

Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Έρχεται κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Η 26χρονη παίκτρια πιστεύει πολύ στο Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει.

Η Athena Vas όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα είναι διάσημη fitness instructor, μοντέλο αλλά και ηθοποιός. Η ίδια αποτελεί μια πολύ δημοφιλή φυσιογνωμία στο Instagram, ανεβάζοντας συνεχώς βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής.

Μάλιστα, η Αθηνά μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 9 ταινίες μικρού μήκους, το μεγάλο της όμως όνειρο είναι να γίνει μια πασίγνωστη ηθοποιός. Μερικές από τις ταινίες που έχει παίξει είναι: Cinderella’s Ball (2021), Mail Order Bride (2019), Macabre Mansion NYC (2020), A Criminal Attempt (2020).

«Μια μέρα θα γινώ τόσο γνωστή όσο η Angelina Jolie» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της σε περιοδικό του Los Angeles.

Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, η Athena Vas ξεχωρίζει για την σέξι της εμφάνιση, το χαριτωμένο χαμόγελό της, το στιλ και τη φανταστική προσωπικότητά της, τα οποία αυξάνουν συνεχώς τη δημοτικότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει. Η Αθηνά έχει επίσης πτυχίο στις Καλές Τέχνες από το St Josephs College.

Όπως μαρτυρούν, όμως, φωτογραφίες από το παρελθόν παλιότερα ήταν κάπως διαφορετική...

Αθηνά New York πλαστικές