Απόψε ο τελικός: Αυτός κερδίζει τα 100.000 ευρώ - Το όνομα του μεγάλου νικητή του Big Brother 2

Spoiler alert!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απόψε ο τελικός: Αυτός κερδίζει τα 100.000 ευρώ - Το όνομα του μεγάλου νικητή του Big Brother 2

Απόψε 17/12 θα... πήξουμε στους τελικούς! Αφού σας αποκαλύψαμε ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια του Bachelor, ήρθε η ώρα να σας δώσουμε και το όνομα του μεγάλου νικητή του Big Brother 2.

Μπορεί η τηλεθέαση φέτος να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό εξακολουθεί να σχολιάζει τις εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με αμείωτο ενδιαφέρον στο twitter οπότε... καταλαβαίνουμε πως πεθαίνετε να μάθετε!

Ο μεγάλος νικητής του Big Brother

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο νικητής του δεύτερου κύκλου θα είναι άντρας. Ενώ μέχρι στιγμής πολλοί υποστήριξαν πως μπορεί να δούμε την Ευδοκία να παίρνει τον πολυπόθητο έπαθλο, τελικά, αυτός που θα νικήσει δε θα είναι άλλος από τον αγαπημένο της φίλο (δείτε εδώ το πρώτο τους φιλί), Νίκο Τακλή, ο οποίος είναι και πολύ αγαπημένος στο κοινό.

Νίκος Τακλής Big Brother 2

Ποιος είναι ο Νίκος Τακλής

Ο Νίκος Τακλής μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας.

Τον Νίκο τα τελευταία 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!» Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό. Πόσες μέρες άραγε αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός χωρίς… νερό; Ποια είναι η ηλικία του; Ο Νίκος Τακλής είναι 30 ετών.