The Bachelor 2: "Λύγισε" η Άννα Ζένιου - «Είσαι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα»

«Είναι το πεπρωμένο μου και θα είμαστε μαζί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2:

Πριν από 4 μήνες, ο Αλέξης Παππάς ξεκίνησε ένα συναρπαστικό, μαγικό ταξίδι αναζητώντας την αληθινή αγάπη. Ωστόσο, η Αθηνά και η Άννα κατάφεραν να διεκδικήσουν την καρδιά του Bachelor αφού αυτή τη στιγμή προβάλλεται ο μεγάλος τελικός του The Bachelor 2 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Τα δυο κορίτσια ταξίδεψαν μέχρι τη Σαντορίνη για να βγουν ένα ακόμη ατομικό ραντεβού μαζί του. Έτσι, η Άννα Ζένιου η οποία βγήκε πρώτη μαζί του είχε μια πολύ ευάλωτη στιγμή όταν βρέθηκε στο ραντεβού.

Οι δηλώσεις της Άννας Ζένιου στον Αλέξη Παππά

«Μαζί σου ανακάλυψα στοιχεία του χαρακτήρα μου που αγνοούσα. Είσαι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα, με έκανες να νιώσω πάρα πολλά πράγματα που δεν τα έχω ξανανιώσει. Μαζί σου έμαθα τι είναι ο έρωτας. Ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναβιώσει.

Νιώθω πολύ ευτυχισμένη που νιώθεις τι είναι η Άννα, γιατί είναι πολύ δύσκολο να σε καταλαβαίνουν οι άνθρωποι και εσύ με κατάλαβες. Ξέρω ότι μπορεί να μην σου αρέσει όταν κλαίω, αλλά είναι κάτι που μου βγαίνει όταν με συγκινεί ο άλλος με τα λόγια του».

Η Κύπρια που ξετρέλανε τον Αλέξη Παππά από το πρώτο επεισόδιο

Η Άννα, η 19χρονη Κύπρια, ήρθε στο παιχνίδι και κατάφερε να προκαλέσει αναστάτωση στον Αλέξη Παππά από το πρώτο τους κιόλας ραντεβού. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και ο Bachelor έδειξε από την πρώτη στιγμή την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Άννα.

Πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την Άννα του The Bachelor 2

  • H Άννα είναι 19 ετών.
  • Είναι ιδιωτική υπάλληλος.
  • Έρχεται από την Κύπρο.
  • Σε μια εποχή που όλες οι φίλες της και οι γνωστές της φλερτάρουν ψηφιακά μέσα από τα dating apps, αυτή επιλέγει να κάνει τη διαφορά, να ζήσει την απόλυτη ρομαντική εμπειρία και να δοκιμάσει να γνωρίσει τον έρωτα στο the bachelor.
  • Έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο και πάει συνέχεια στο γήπεδο.
  • Η ίδια λέει ότι έχει χιούμορ και είναι πολύ αυθόρμητη!
  • Δεν αντέχει το ψέμα και την ειρωνεία. Αυτά τα δυο είναι αρκετά για να την κάνουν να εκραγεί.
  • Το Instagram της είναι zeniouanna