Κομάντα και Δράκοι: Αυτό είναι το κλειδί για τη λύση της κατάρας - Τι συμβαίνει με Γιώργο και Ντόντο;

Οι σημερινές19/12 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κομάντα και Δράκοι: Αυτό είναι το κλειδί για τη λύση της κατάρας - Τι συμβαίνει με Γιώργο και Ντόντο;

Μετά την αποκάλυψη της ιστορίας από τα παλιά, πολλές λεπτομέρειες έρχονται στο φως. Οι εξελίξεις στην σειρά Κομάντα και Δράκοι είναι άκρως καταιγιστικές.

Οι 19/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Κομάντα και Δράκοι

Επεισόδιο 12

Η ανακάλυψη του κοινού σημαδιού, που έχουν ο Γιώργος και ο Ντόντος, είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ με την Ίριδα να συνειδητοποιεί ότι ο Μπάμπα Μπομπ, τελικά, έκανε λάθος.

Το κλειδί για τη λύση της κατάρας το κρατούν τα δύο αγόρια∙ αυτοί είναι οι μετεμψυχώσεις του Παυλή και του Στεφανή, όχι ο Μπάμπα Μπομπ και ο Παπακαζής. Ξεφεύγοντας από τον Δρακο-Μιχάλη και τον Δρακο-Στρατή, η Ίρις, τα αγόρια και η Λουλού κατευθύνονται στη σπηλιά για να εμποδίσουν τα σχέδια του Μπάμπα Μπομπ.

Ο Παπακαζής κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ξεφύγει, την ίδια ώρα που ο Δρακο-Κωστής κρύβει την Καλογρίδη στη σπηλιά. Πίσω στο χωριό, ο Αναστασάκης προσπαθεί να βγάλει άκρη ανάμεσα στους αντιμαχόμενους χωριανούς, που καλούνται να παραδώσουν τα όπλα τους, τον Βασίλη που ωρύεται στο κρατητήριο και τον Νικόλα που συνεργάζεται με τον Δρακο-Μιχάλη για να τον αποπροσανατολίσει.

Μετανιωμένος για την προδοσία του, ο Σήφης πηγαίνει στην αστυνομία για να αποκαλύψει όσα γνωρίζει, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Τελικά, με τη βοήθεια του μικρού Κομάντο, ο Βασίλης και ο Νεκτάριος καταφέρνουν να αποδράσουν. Και ενώ η βεντέτα στο χωριό φουντώνει, ο Βασίλης και ο Αναστασάκης ενημερώνονται ότι πρέπει να κατευθυνθούν επειγόντως στη σπηλιά.

Συγκινεί ο "Ντόντο" από το Κομάντα και Δράκοι

Τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τη νέα σειρά του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι». Ο ΑΜΕΑ ηθοποιός έχει ξεχωρίσει με τον ρόλο του ως Ντόντο και έχει αγαπηθεί ήδη από το κοινό.

Ο ίδιος μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και στην Κατερίνα Καραβάτου και αναφέρθηκε φυσικά στην νέα σειρά αλλά και στα μηνύματα που έχει λάβει από τον κόσμο.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτωβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!.

Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα. Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο».