DWTS: Επική ατάκα από την Καγιά - «Άμα είναι να το κουνήσεις, το κουνάς και πολύ καλά»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Επική ατάκα από την Καγιά - «Άμα είναι να το κουνήσεις, το κουνάς και πολύ καλά»

Μετά από την συγκινητική εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη, σειρά είχε να εμφανιστεί στη σκηνή του DWTS το επόμενο ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζώρτζια Γεωργίου μαζί με τον Αλέξανδρο χόρεψαν Charleston, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν μόνο τους κριτές με το στόμα "ανοιχτό" αλλά και την Βίκυ Καγιά, η οποία ενθουσιάστηκε με την επίδοσή τους.

Βέβαια, μόλις το χορευτικό ζευγάρι τελείωσε το act και στάθηκε για να ακούσει τι είχε να πει η κριτική επιτροπή, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο: «Τζώρτζια πόσο καταπληκτική είσαι, άμα είναι να το κουνήσεις, το κουνάς και του δίνεις και καταλαβαίνει».

Η ατάκα της Καγιά στο DWTS 2

"Με εκθέτεις" - "Κόκκαλο" η Τζώρτζια Γεωργίου με το σχόλιο του Jason Roditis

Στη σκηνή του DWTS ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής (14/11) η Τζώρτζια Γεωργίου μαζί με τον παρτενέρ της, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Η Κύπρια δημοσιογράφος έδωσε τον καλύτερο της ευατό όμως δεν κατάφερε να εντυπωσίασει αρκετά την κριτική επιτροπή. Ο Jason Roditis, δε, την άφησε κόκκαλο με το σχόλιό του.

Το σχόλιο του Jason Roditis στην Γεωργίου στο DWTS

«Μόνο που με κοιτάς σε βλέπω να τρέμεις. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Την πρώτη βδομάδα είπα ότι μπορούμε να δούμε το ζευγάρι που θα κερδίσει το παιχνίδι και τώρα με εκθέτεις! Επιμένω όμως, έχεις τόσες δυνατότητες. Δεν θέλω να με βλέπεις με φόβο. Από την αρχή βλέπω κάθε βδομάδα μια σκάλα που κατεβαίνει στην ψυχολογία» είπε χαρακτηριστικά ο κριτής, βαθμολογώντας το ζευγάρι με μόλις 5 βαθμούς. Εντωμεταξύ, εδώ και μερικές μέρες, έχει αποκαλυφθεί και το ζευγάρι που βρίσκεται στο μουσικό σόου!