GNTM 4 - τελικός: Ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου και Κυβέλης - "Συνέχεια με προσβάλλει"

Χαμός λίγο πριν την δοκιμασία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - τελικός: Ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου και Κυβέλης -

Ο αποψινός τελικός του GNTM 4 μόλις ξεκίνησε και οι τρεις φιναλίστ, Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνος είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να αναδείχθει ο ένας από αυτούς νικητής.

Λίγο πριν την δοκιμασία λοιπόν, η Κυβέλη αποκάλυψε στους κριτές πως ενώ οι σχέσεις της με τους δύο υπόλοιπους φιναλίστ ήταν μια χαρά, μετά την βαθμολογία του πρώτου μέρους του τελικού, τα πράγματα άλλαξαν και βρίσκονται ξανά στα "μαχαίρια", μιας και η Κυβέλη προηγούνταν για πολύ.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά από το παράπονό της και μάλιστα τόνισε πως συνέχεια τον προσβάλλει μπροστά στους κριτές.

Ο τσακωμός Κυβέλης - Κωνσταντίνου στον τελικό του GNTM 4

Spoiler: Αυτή είναι η νικήτρια! Κερδίζει 50.000 ευρώ, αυτοκίνητο, κοσμήματα και συμβόλαιο

Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνος θα πρέπει να "μονομαχήσουν" μπροστά από τον φωτογραφικό φακό με σκοπό την νίκη. Ήδη έχει διαρρεύσει το όνομα του παίκτη-παίκτριας που τελικά θα είναι το επόμενο top model της Ελλάδας.

Το μοντέλο που θα βγει πρώτο σε βαθμολογία μάλιστα θα είναι και εκείνο που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και φυσικά συνεργασία με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London.

Μπροστά στην βαθμολογία όπως είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης είναι η Κυβέλη με 74, μετά έρχεται ο Κωνσταντίνος με 70 και στο τέλος η Όλγα με 69.

Το twitter έχει πάρει "φωτιά" και θέλει για νικήτρια την Κυβέλη την "κακιά" όπως έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, παίκτρια του GNTM 4. Μάλιστα, σίγουρη φαίνεται πως είναι η νίκη της...