Φάρμα 2: "Δεν θα πιάνεις το παιδί μου στο στόμα σου" - Σκοτώθηκαν οι παίκτες μεταξύ τους

"Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλλει"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2:

Χαμός επικράτησε στο αποψινό (21/12) επεισόδιο της Φάρμας με αφορμή την απόφαση της Αναστασίας να παραβιάσει επίτηδες τους κανόνες. Η ίδια εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στα μαχαίρια με την Σάσα Μπάστα, μετά από έναν έντονο καυγά τους και σήμερα οι μεταξύ τους σχέσεις έγιναν ακόμα χειρότερες.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία μπήκε στο δωμάτιο του αρχηγού Βασίλη και έκανε εκεί το μπάνιο της, παραδέχοντας πως το έκανε επίτηδες με σκοπό ακριβώς να τιμωρηθεί.

«Μπήκα στο δωμάτιο γιατί ήθελα να φύγω. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την Σάσα εκατό φορές, έχω μετανιώσει αυτό που της είπα», με την τραγουδίστρια να απαντά: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλλει».

Ο Κουτσαβάκης πήρε τον λόγο και είπε: «Αν ο Θεός έχει βάλει κάποιους ανθρώπους και τους έχει βάλει να κρίνουν και να μην συγχωρούν λες κ αυτοί δεν έχουν κάνει ποτέ κάτι λάθος…» με την Σάσα να γίνεται έξαλλη:

«Επειδή όταν ξεκινάει η φιλοσοφία κύριε Κουτσαβάκη η συγχώρεση πάει περίπατο. Να σε ενημερώσω ότι δεν θα συγχωρήσω ένα άτομο που έχει πιάσει στο στόμα του την οικογένεια. Κι επειδή είσαι φιλόσοφος και τα έχουμε πει μεγαλώνω από πάρα πολύ μικρή την οικογένειά μου, δεν έφτασα ως εδώ να μου κάνει υποδείξεις κανένας και πόσο μάλλον να πιάσει κανείς το παιδί μου στο στόμα μου».

Τότε ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως η Αναστασία πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο έντονος τσακωμός των παικτών στην Φάρμα

Προσθήκη "βόμβα" λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 5 - Η διάσημη που μπαίνει στην Φάρμα 2

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΑΝΤ1 λίγο πριν από την πρεμιέρα του Survivor, ενισχύοντας τη «Φάρμα». Αυτή τη φορά οι ιθύνοντες του σταθμού κατάφεραν να πείσουν μια χρυσή Ολυμπιονίκη που είχε αρνηθεί μέχρι σήμερα όλες τις προτάσεις που της είχαν γίνει για παιχνίδια επιβίωσης ή talent shows.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση του ΑΝΤ1 ήρθε λίγο πριν από την πρεμιέρα του παιχνιδιού αλλά η συμφωνία δεν κλείστηκε αμέσως. Χρειάστηκαν πολλές συζητήσεις μέχρι η διεθνούς φήμης πρώην αθλήτρια να πει το «ναι» και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τη... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr