Φάρμα 2: Παραβίασε τους κανόνες και αποβλήθηκε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Παραβίασε τους κανόνες και αποβλήθηκε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1

Τους παίκτες της Φάρμας πήγε να συναντήσει στο αποψινό (21/12) επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης, όντας ωστόσο αρκετά αναστατωμένος.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως χθες σημειώθηκε μία πολύ σοβαρή παράβαση των κανόνων από την Αναστασία Γκεργκελεζίου. Συγκεκριμένα, η ίδια, με αφορμή τα σχόλια που δέχεται από τους συμπαίκτες της και δη από την Σάσα Μπάστα, έκανε επίτηδες μπάνιο στο δωμάτιο του αρχηγού επειδή ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν της ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ποινές όμως επιβλήθηκαν και στον αρχηγό της εβδομάδας, Βασίλη Λέντζο, ο οποίος δεν θα μπορεί την επόμενη εβδομάδα να διεκδικήσει ασυλία και αρχηγία.

Η αποχώρηση της Αναστασίας από την Φάρμα 2

Λίγα λόγια για την Αναστασία Γκεργκελεζίου που αποβλήθηκε από την Φάρμα 2

Δηλώνει παρορμητικό πλάσμα και μάλιστα χαριτολογώντας λέει πως εάν γίνει πολύ ρεζίλι τότε απλά θα αλλάξει χώρα. Η Αναστασία Γκεργκελέζιου έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα, καθώς από τα παιδικά της χρόνια είχε επαφή με τα ζώα, όπως αγελάδες, πρόβατα, χήνες και κουνέλια στον κήπο της γιαγιάς της.

Δηλώνει ξετρελαμένη με τις δραστηριότητες στη φύση όπως η πεζοπορία και το ράφτινγκ παρά το γεγονός πως δεν έχει συγκεκριμένο χόμπι γιατί θέλει να δοκιμάζει τα πάντα. Κοινώς η νεαρή κοπέλα μπορεί να κάνει από πλέξιμο μέχρι skydiving. Ξεκίνησε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά δύο μήνες πριν το πτυχίο, τα παράτησε όλα και σπούδασε Ψυχολογία και εν συνεχεία πήρε και μάστερ στη Βιοψυχολογία.

Τα τελευταία χρόνια η νεαρή κοπέλα εργάζεται ως ρεσεψιονίστ σε πεντάστερο resort στη Μύκονο και όσον αφορά στη Φάρμα δηλώνει πως για εκείνη θα είναι μία περιπέτεια που θα έχει να θυμάται!

Η μεγάλη της αδυναμία είναι η μικρή της αδελφή που τη λατρεύει!