Φάρμα 2: Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος

Τον όρισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ως αρχηγός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος

Ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο της Φάρμας ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (22/12), με τον Σάκη Τανιμανίδη να επισκέπτεται τους εν δυνάμει αγρότες.

Ο παρουσιαστής συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στο τραπέζι, προκειμένου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ως αρχηγός αυτής της εβδομάδας, να ανακοινώσει τον πρώτο μονομάχο.

Έτσι λοιπόν, μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισε να δώσει την μαύρη πέτρα στην Νίκη, όχι όμως με κακό σκοπό, καθώς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

«Είμαι βέβαιος πως θα φέρει το χρυσό μετάλλιο και είμαι σίγουρος ότι θα βάλει κάτω άνδρα και γυναίκα και σε παρακαλώ να έρθεις να μου πεις στο τέλος “ευχαριστώ”» είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Εκείνη από την μεριά της τον ευχαρίστησε, μιας και ήθελε καιρό να παλέψει στην αρένα.

Ο πρώτος μονομάχος στην Φάρμα 2

Παραβίασε τους κανόνες και αποβλήθηκε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1

Τους παίκτες της Φάρμας πήγε να συναντήσει στο χθεσινό (21/12) επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης, όντας ωστόσο αρκετά αναστατωμένος.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως χθες σημειώθηκε μία πολύ σοβαρή παράβαση των κανόνων από την Αναστασία Γκεργκελεζίου. Συγκεκριμένα, η ίδια, με αφορμή τα σχόλια που δέχεται από τους συμπαίκτες της και δη από την Σάσα Μπάστα, έκανε επίτηδες μπάνιο στο δωμάτιο του αρχηγού επειδή ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν της ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ποινές όμως επιβλήθηκαν και στον αρχηγό της εβδομάδας, Βασίλη Λέντζο, ο οποίος δεν θα μπορεί την επόμενη εβδομάδα να διεκδικήσει ασυλία και αρχηγία.