Σασμός: Τραγικές ώρες για τον Μαθιό - Τυφλωμένος από το πάθος του για τη Βασιλική, οδηγείται σε....

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Τραγικές ώρες για τον Μαθιό -  Τυφλωμένος από το πάθος του για τη Βασιλική, οδηγείται σε....

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης (27-29/12) εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, ενώ μια τρομερή αποκάλυψη έκανε και ο σκηνοθέτης για τα όλα όσα πρόκειται να δούμε.

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας στον Σασμό

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 66

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τι είναι αυτό που την έχει ταράξει τόσο; Η Αργυρώ φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για τον Άγη. Θα ξεσκεπαστεί η απάτη του Διονύση; Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί το χωρισμό του με την Τζένη, ζητώντας τη βοήθεια του Μανόλη. Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, θα οδηγήσει τα πράγματα σε μία τροπή που κανένας δεν περιμένει, και θα σκιάσει τη φιλία των δύο αγοριών ακόμη περισσότερο… Ο Μαθιός, τυφλωμένος από το πάθος του για τη Βασιλική, οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές. Την ίδια ώρα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το περιεχόμενο του παλιού γράμματος στον παπα Μιχάλη. Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια της, ωστόσο, θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την τρέλα…

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 67

Το παρελθόν στοιχειώνει για μία ακόμα φορά το χωριό. Ο Mαθιός, αποκομμένος από τη Βασιλική, βυθίζεται στα σκοτάδια των ενοχών του, ενώ ο Πέτρος επιβεβαιώνει με μια επίσκεψη στη μάνα της Σεμίνας τον χειρότερό του εφιάλτη. Αλλά και η γιαγιά Ειρήνη μετά το σοκ της αποκάλυψης για την ύπαρξη του Άγγελου χάνεται στις πιο σκοτεινές της αναμνήσεις. Γιατί έρχεται ο Μάρκος στα όνειρά της; Τι ζητά μετά από τόσα χρόνια; Στο μεταξύ η πληροφορία για τη φίλη της Ανθούλας, την Αθηνά, οδηγεί ακόμα πιο βαθιά τον Αστέρη, τον Άγγελο και την Αργυρώ στο κυνήγι της αλήθειας. Θα μπορέσουν να την εντοπίσουν και ποιο κομμάτι του παζλ της καταγωγής του κρύβει η εξομολόγησή της;

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 68

Η αλήθεια για τον πατέρα του Άγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Ωστόσο, η Αθηνά μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον Άγγελο για την χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό. Η κατάστασή της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Η νύφη της και τα παιδιά της έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Οι έρευνες του Αντώνη για τον Μαθιό βρίσκονται πάλι σ’ ένα τέλμα. Μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη περνάει στα χέρια του Διονύση. Θα καταφέρει πάλι να ξεγελάσει την αστυνομία; Η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Άγη, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά. Θα τον ανακαλύψουν όμως; Και αν ναι, ποιος;

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας στον Σασμό

Το δραματικό φινάλε του Σασμού για φέτος

Με τρεις χωρισμένους μας αποχαιρετά φέτος η σειρά Σασμός. Ο Μαθιός, όπως θα δούμε, περνάει έναν Γολγοθά από τον χωρισμό του με τη Βασιλική και παλεύει με τις τύψεις του, ενώ ο Πετρής, μακριά από τη Σεμίνα, επιβεβαιώνει αυτά που έμαθε από τη μάνα της αγαπημένης του και ο Νικηφόρος με τη βοήθεια του Μανόλη παλεύει να διαχειριστεί τον χωρισμό του με την Τζένη.

TiVi Σίριαλ

Και μέσα σε όλα αυτά, το πιο σημαντικό: Να μην αποκαλυφθεί ποιος είναι ο πατέρας του Αγγελου. Οι έρευνές του συνεχίζονται και η αλήθεια είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Η φίλη της Ανθούλας, η Αθηνά, την οποία προσεγγίζουν ο Αγγελος με την Αργυρώ και τον Αστέρη, αντί να βοηθήσει, μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον Αγγελο για τη χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό, ενώ στη νέα σεζόν κάποιος θα μπει φυλακή.

Στο μεταξύ, μετά την αποκάλυψη για την ύπαρξη του Αγγελου και τα όνειρα που βλέπει για τον γιο της, η κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Τόσο η Μαρίνα όσο και ο Πετρής με την Αργυρώ έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά: «Τι θα κάνουμε; Η γιαγιά μάλλον το έχει χάσει. Μονολογεί ή άλλες φορές δεν μιλάει. Βλέπει οράματα, δεν τρώει. Μήπως να την πάμε κάπου να τη δει κάποιος ειδικός;», αγωνιά η Αργυρώ.

Στο μεταξύ η Καλλιόπη από κάτι κουβέντες ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Αγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Η Καλλιόπη τρέμει στην κυριολεξία για το πού μπορούν να φτάσουν οι έρευνές τους. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης δείχνει απογοητευμένος:

«Πάλι σε τέλμα έχουμε πέσει, εκεί που λέγαμε ότι βρήκαμε τη λύση για τον φόνο. Τώρα πάλι δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας», λέει στενοχωρημένος στην Ντίνα. Παράλληλα, μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη περνάει στα χέρια του Διονύση και κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να καταφέρει πάλι να ξεγελάσει την αστυνομία, ενώ η αληθινή ταυτότητα του Αγη βγαίνει στο φως.

Η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να μιλήσει με την Καλλιόπη και να κάνουν μια συμφωνία να μη μάθει κανείς για τον Μάρκο και την Ανθούλα και πολύ περισσότερο ότι έχουν παιδί τον Αγγελο. Η Μαρίνα, από την άλλη, δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει την κατάσταση και ξεσπά με άσχημο τρόπο: «Δεν αντέχω άλλο. Εχω φτάσει στα όριά μου με σας. Εσύ με τον χειρότερο εχθρό μας συνεχίζεις τα σούρτα-φέρτα, εσύ με τους αρραβώνες και τα προβλήματα και εσύ στον κόσμο σου. Εγώ πού είμαι, μου λέτε; Τόσα χρόνια δεν μιλάω. Καταπίνω τα πάντα, όλες τις στενοχώριες και τα βάσανα του κόσμου. Για εμένα ποιος ενδιαφέρεται. Πείτε μου!», τους φωνάζει και φέρνει όλους προ των ευθυνών τους. Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας επαναδραστηριοποιείται, η δράση του όμως κάθε άλλο παρά κρυφή θα παραμείνει, καθώς ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά. Την ίδια στιγμή ο Αγγελος ετοιμάζεται να γνωρίσει τους γονείς της Στέλλας, ενώ την ίδια ώρα τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν και η ίδια θα τεθεί ενώπιόν τους. Ομως, για μια ακόμα φορά, η Καλλιόπη θα καλύψει τη φρικτή αλήθεια και θα εμποδίσει τον Αγγελο να βρει τον πατέρα του.