Φάρμα 2: Αχώριστοι πλέον Αγγελική και Γρηγόρης - Τα τρυφερά φιλιά τους στην κάμερα

Η τραγουδίστρια μέθυσε και... ξέφυγε λίγο παραπάνω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Αχώριστοι πλέον Αγγελική και Γρηγόρης - Τα τρυφερά φιλιά τους στην κάμερα

Οι παίκτες της Φάρμας έφτιαξαν το δικό τους κρασί στο αποψινό (29/12) επεισόδιο και εννοείται πως λίγο αργότερα αποφάσισαν να το δοκιμάσουν, με... απρόβλεπτες συνέπειες.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη ήπιε λίγο παραπάνω με την ίδια να μην χάνει ευκαιρία και να ανταλλάσσει για ακόμη μια φορά τρυφερά φιλιά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο είναι πλέον ασυγκράτητοι.

«Εγώ με την Αγγελική ήπιαμε λίγο παραπάνω. Εγώ έχω ζαλιστεί δεν σας το κρύβω. Τώρα θα πάω να κοιμηθώ, δεν μπορώ άλλο, αύριο πρέπει να παραδώσουμε το έργο μας», είπε η Μαρία, ενώ η Αγγελική ανέφερε: «Παιδιά τι να κάνω; Αυτό ήταν αναπάντεχο».

Τα φιλιά Ηλιάδη - Αναστασιάδη στην Φάρμα 2

«Ντροπή της να ξεφτιλίζει τα...» - Εξωφρενών η πρώην πεθερά της για τα πλάνα στην Φάρμα

Χαμός έχει γίνει με τα πλάνα στα οποία παρουσιάζονται τρυφερές σκηνές ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Φάρμα.

Οι αντιδράσεις είναι πολλές και αφορούν τόσο την διαφορά ηλικίας τους όσο και τον τρόπο που η γνωστή τραγουδίστρια διαχειρίζεται την δημόσια εικόνα της. Για τα εν λόγω πλάνα ξέσπασε και η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη ο οποίος το 2008 δολοφονήθηκε και με τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη έχει αποκτήσει έναν γιο τον, Μπάμπη.

Η ίδια μλώντας στο Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Θάνο Μακρογαμβράκη είπε χαρακτηριστικά: «Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει.

Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος.

Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδη.