Φάρμα 2: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Ηλιάδη και Τσουμελέκα - «Είσαι αγχωμένη και το βλέπω, έχεις χάσει το δίκιο σου»

Στα «μαχαίρια» οι δύο παίκτριες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Ηλιάδη και Τσουμελέκα - «Είσαι αγχωμένη και το βλέπω, έχεις χάσει το δίκιο σου»

Οι ανατροπές στην Φάρμα 2 φαίνεται πως είναι άκρως καταιγιστικές καθώς μπορεί η Αθανασία Τσουμελέκα πριν από λίγες ημέρες να έβγαλε στον τάκο την Σάσα Μπάστα, η οποία τελικά αποχώρησε λίγο αργότερα. Ωστόσο, η Αγγελική Ηλιάδη απέδειξε πως δεν ξεχνά εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη αφού κατάφερε να γίνει η αρχηγός της εβδομάδας, αποφάσισε να δώσει την μαύρη πέτρα στην ίδια λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Tο ξέρω ότι το έχεις καταλάβει και ξέρεις ότι το κάνω αυτό επειδή ήμασταν τρεις φίλες και τη μία την έστειλες έξω από εδώ και αυτό μου στοίχισε πολύ και δεν μπορώ να το συγχωρήσω. Δεν το κάνω εκδικητικά Το κάνω για να καταλάβεις ότι αυτό που έκανες ήταν άσχημο».

Ο τσακωμός Ηλιάδη - Τσουμελέκα στην Φάρμα 2

Από την άλλη, η Ολυμπιονίκης αρνήθηκε κάθε ισχυρισμό της Αγγελικής καθώς της είπες: «Ήταν το καλικαντζαράκι που έκανε όλη τη φασαρία και μου έλεγε ότι “να σου πω τι μου είπε εκείνος κι ο άλλος”.

ΑΝΤ1: Μαυροφορεμένοι στην Φάρμα - Θρήνος για...

....τα νούμερα τηλεθέασης! Τρίτη ημέρα που ήταν στον αέρα η Φάρμα και έπεσε κατά πολύ στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 επέστρεψε το Σάββατο 4/12 για δεύτερη σεζόν με αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά, αλλά το βράδυ της Δευτέρας 6/12... τα βάψανε μαύρα.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 9,8% στη μία ώρα μόνο που προβαλλόταν, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 11,7 με αποτέλεσμα αυτό να ταρακουνήσει το κανάλι. Το γεγονός πως τρεις ημέρες μετά την πρεμιέρα έπεσε σε μονοψήφιο νούμερο, τους έχει κάνει να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, πως ο ανταγωνισμός φέτος είναι τεράστιος, ειδικά στην prime time ζώνη. Η Φάρμα έχει απέναντι της προγράμματα "θηρία" όπως για παράδειγμα ο Σασμός που το συγκεκριμένο βράδυ έφτασε 24,9%, αλλά και η Γη της Ελιάς που έκανε αντίστοιχα 19,7%.

Αντικειμενικά, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε, αφού όπως έχουμε δει πολλάκις στην τηλεθέαση, έχουν γίνει τεράστιες ανατροπές και προγράμματα που ήταν.. χαμηλά, έφτασαν στα ύψη.

ΑΝΤ1 Φάρμα τηλεθέαση

Prime time

Τα τέταρτα

  • 11.7
  • 9.6
  • 9.3
  • 7.5
  • 11