DWTS: Επέστρεψε μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

Μαζί τους η Δανάη Παππά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Επέστρεψε μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

Το Dancing with the stars επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (14/1) μέσα από τη συχνότητα του Star, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα δεν βγήκε στον αέρα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, υποδέχτηκαν τους 7 celebrities και τους παρτενέρ τους ενώ special guest για απόψε είναι η Δανάη Παππά, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Σασμός», η οποία πρόκειται να μας δείξει τις χορευτικές της ικανότητες.

Η επιστροφή του DWTS

Το μέλλον του DWTS

Μπορεί καλά καλά να μην έχει προλάβει να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της φετινής σεζόν, ωστόσο ήδη ακούγονται φήμες για την επόμενη. Στις φήμες αυτές, πρωταγωνίστρια είναι και η Βίκυ Καγιά και οι συζητήσεις γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το Star έχει ενεργή συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «Dancing with the stars» διάρκειας δύο ετών, δηλαδή και για την επόμενη σεζόν. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα επιλέξει να το επαναφέρει. Πρώτα θα πρέπει να εκτιμηθεί τι πήγε στραβά και οδήγησε το χορευτικό σόου σε μονοψήφιες επιδόσεις και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν μπορεί να «σωθεί» αν και το κλίμα δείχνει πως δε θα το δούμε και του χρόνου στους δέκτες μας.

Η κυκλοφορία του trailer του GNTM 5 έφερε μεγάλες υποψίες ότι στη νέα σεζόν θα δούμε την αγαπημένη Βίκυ Καγιά να επιστρέφει στο αγαπημένο της show.

Και μάλιστα, αυτή δε θα είναι η μόνη επιστροφή που θα γίνει στο show μιας και «ψήνεται» και η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.