Κοινωνία ώρα Mega: Επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη

Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα Mega: Επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη

Μετά την ταλαιπωρία που έζησε με την υγεία της, καθώς νόσησε με κορωνοϊό και έμεινε σε απομόνωση στο σπίτι της, η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega. Μπορεί να υπήρξε ένα μπέρδεμα με το χαρτί του rapid test, ωστόσο το έλυσαν και κατάφερε να γυρίσει στις επάλξεις.

«Ήρθα! Ήρθα! Καλημέρα!», είπε χαρούμενη η παρουσιάστρια και στη συνέχεια έσπασε το ρόδι για καλή χρονιά. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ωστόσο, δεν ήταν τόσο σίγουρος αν η συνεργάτιδα του είναι ασφαλής για αγκαλιές, οπότε η ίδια έδειξε στην κάμερα το τεστ της που ήταν αρνητικό.

«Εύχομαι σε όσους το περνάνε να είναι περαστικά και να γυρίσουν όλοι σιδερένιοι», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Βίντεο από την επιστροφή της Βούλγαρη στην Κοινωνία ώρα Mega

Η πρόσφατη συγκίνηση της παρουσιάστριας με αφορμή την ονομαστική της εορτή

Πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η Τετάρτη (15/12) για την Ανθή Βούλγαρη καθώς είχει την ονομαστική της εορτή. Φυσικά, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος της είχε ετοιμάσει και μερικές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής τους, Κοινωνία ώρα mega, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η μητέρα της, κ. Πόπη, η οποία θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια χρόνια πολλα.

«Κάθε μέρα πριν πάει σχολείο, έκανε τη Βουγιουκλάκη μπροστά στον καθρέφτη. Το είχε από μικρή. Σας χαίρομαι που περνάτε όμορφα, αυτό δείχνει ότι έχετε μια καλή συνεργασία. Σας ταλαιπωρεί λίγο το παιδάκι μου, αλλά έτσι ήταν από μικρό.

Είχαμε κλείσει να πάμε σε μια συναυλία, και δεν πήγαμε ποτέ, γιατί το κορίτσι μου ήθελε να βρει το Νταλάρα για να του πάρει συνέντευξη, με αποτέλεσμα να τη χάσω μέσα στη συναυλία, γιατί πήρε συνέντευξη για ένα τοπικό περιοδικό», ανέφερε η μητέρα της.

Μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη δέχτηκε στην έναρξη της εκπομπής ακόμα μια έκπληξη και αυτή ήταν τηλεφώνημα από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο.