Φάρμα 2: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Νάιρα - Τι συνέβη;

«Αρχίζω και τρελαίνομαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Νάιρα - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στην Φάρμα 2 φαίνεται να μην έχουν σταματημό καθώς πριν από λίγο παρακολουθήσαμε ένα ξέσπασε άνευ προηγουμένου από την Νάιρα Αλεξοπούλου με αποτέλεσμα να αναστατώσει όσο τίποτα άλλο την ίδια.

Οι δηλώσεις της Νάιρα Αλεξοπούλου στην Φάρμα 2

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την λάθος συνεννόηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη την οδήγησε στο να ξεσπάσει φανερά καθώς όπως τόνισε στην κάμερα του ριάλιτι ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήθελα να πάρω τις τάβλες και να τις χτυπήσω όλες στο κεφάλι του Κουτσαβάκη.

Γιατί δεν ήθελε να συνεργαστεί με τίποτα! Αρχίζω και τρελαίνομαι γιατί είναι κοσμάρα! Του λέω να βοηθήσει και δεν θέλει. Με είχαν προειδοποιήσει από την αρχή τι εστί Κουτσαβακης και το είχα πάρει στον χαβαλέ. Την ώρα της δουλειάς όμως δεν υπάρχει χαβαλές.

Θέλει να τα κάνει όλα μόνος τους… Αυτός δεν θα κάνει τίποτα! Εγώ ήθελα έναν άνθρωπο να μπορώ να συνεργαστώ και να τα φτιάξουμε… Ε, δεν θέλει ο άνθρωπος! Δεν θέλει».

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο - Τα νέα αποκαλυπτικά πλάνα με πρωταγωνίστρια την Νάιρα

Με αρκετή φόρα φαίνεται πως μπήκε στην Φάρμα η Νάιρα, η οποία πρόσεφερε απόψε (20/1) απλόχερα στο τηλεοπτικό κοινό μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα.

Η τραγουδίστρια της παρέας λοιπόν θέλησε να κάνει ένα μπάνιο με τον καθιερωμένο πια τρόπο, αυτόν δηλαδή του κουβά, με την βοήθεια της Σάσας Μπάστα.

Η Νάιρα λοιπόν και το μπάνιο της έκανε, και τις πόζες της πήρε, και εγκεφαλικά μοίρασε τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στους τηλεθεατές, με τα αντίστοιχα πλάνα της Σάσας και της Αγγελικής Ηλιάδη να αποτελούν πια παρελθόν.

Τα αποκαλυπτικά πλάνα της Νάιρα στην Φάρμα 2