Φάρμα 2: Ο τραυματισμός της Νάιρας που ανησύχησε τους παίκτες - «Σκοτώθηκα...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ο τραυματισμός της Νάιρας που ανησύχησε τους παίκτες - «Σκοτώθηκα...»

Μπορεί ο Γρηγόρης Αναστασιάδης να επέστρεψε στη Φάρμα 2 από το νοσοκομείο, όμως στο σημερινό 31/1 επεισόδιο δεν έλειψαν για άλλη μια φορά οι τραυματισμοί. Αυτή τη φορά η Νάιρα Αλεξοπούλου είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο κοτέτσι, όπου έπεσε με όλους τους παίκτες να σπεύδουν να την βοηθήσουν.

Η παίκτρια ξέσπασε αμέσως σε κλάματα και δεν μπορούσε να μιλήσει με την Σάσα Μπάστα να την κουβαλάει πίσω στο σπίτι για να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο τραυματισμός της Νάιρας στη Φάρμα 2

Το ξέσπασμα της Νάιρας Αλεξοπούλου

Οι εξελίξεις στην Φάρμα 2 φαίνεται να μην έχουν σταματημό καθώς πριν από λίγο παρακολουθήσαμε ένα ξέσπασε άνευ προηγουμένου από την Νάιρα Αλεξοπούλου με αποτέλεσμα να αναστατώσει όσο τίποτα άλλο την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την λάθος συνεννόηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη την οδήγησε στο να ξεσπάσει φανερά καθώς όπως τόνισε στην κάμερα του ριάλιτι ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήθελα να πάρω τις τάβλες και να τις χτυπήσω όλες στο κεφάλι του Κουτσαβάκη.

Γιατί δεν ήθελε να συνεργαστεί με τίποτα! Αρχίζω και τρελαίνομαι γιατί είναι κοσμάρα! Του λέω να βοηθήσει και δεν θέλει. Με είχαν προειδοποιήσει από την αρχή τι εστί Κουτσαβακης και το είχα πάρει στον χαβαλέ. Την ώρα της δουλειάς όμως δεν υπάρχει χαβαλές.

Θέλει να τα κάνει όλα μόνος τους… Αυτός δεν θα κάνει τίποτα! Εγώ ήθελα έναν άνθρωπο να μπορώ να συνεργαστώ και να τα φτιάξουμε… Ε, δεν θέλει ο άνθρωπος! Δεν θέλει».

Ο τσακωμός της Νάιρας και της Σάσας στην Φάρμα 2

Το βράδυ της Τρίτης 25/01 παρακολουθήσαμε πριν από λίγο μια έντονη αντιπαράθεση στην Φάρμα 2 μεταξύ της Σάσας Μπάστα και της Νάιρα Αλεξοπούλου καθώς αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχαν περί του ρόλου της γυναίκας στην αγροτική ζωή. Πιο συγκεκριμένα, η Νάιρα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι αντρική υπόθεση η Φάρμα.

Εγώ το λέω από την πρώτη μέρα. Είναι και ομαδική υπόθεση αλλά είναι και αντρική υπόθεση. Δεν είναι γυναικείο πράγμα η Φάρμα, παιδιά. Δεν είναι. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μόνο κάποια πράγματα, όπως είναι το άρμεγμα».

Έτσι, η Σάσα δεν δίστασε να αναφέρει «Ε τότε γιατί ήρθαμε εδώ μέσα, ρε φίλε; Εντάξει… Γιατί το λες αυτό; Εμένα με υποτιμάει αυτό που λες. Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό.

Θεωρώ ότι είναι φεμινιστικό, έχουν περάσει πολλά χρόνια και οι γυναίκες έχουν δώσει πάρα πολλούς ανθρώπους για να είμαστε ισάξιες με τους άνδρες. Πρέπει αυτό κι εμείς να το αντιλαμβανόμαστε και όχι να το επικροτούμε». Να τονίσουμε πως η Νάιρα ήρθε σε ρήξη με τον Κουτσαβάκη.