MasterChef 6: Ο "δίδυμος αδερφός" του Πετρετζίκη πήγε να μαγειρέψει και πέρασε!

Ποιος είναι ο Πάνος που τρέλανε το Twitter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Ο

Τον νέο Άκη Πετρετζίκη βρήκαν στο πρόσωπο του Πάνου που συμμετέχει στο φετινό MasterChef οι χρήστες του Twitter. Ο νεαρός σεφ που βρέθηκε στα bootcamp και αναμετρήθηκε με ένα εμπνευσμένο πιάτο με τον συμπάικτη του, Χριστόφορο κατάφερε να ξεχωρίσει, πέρασε στην επόμενη φάση και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ποιος είναι όμως στο φετινό MasterChef ο Πάνος που τρέλανε το Twitter με την ομοιότητα με τον Άκη Πετρετζίκη.

Πρόκειται για τον παίκτη που πέρασε με δυο «ναι» από τις auditions, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει στην πρώτη φάση του bootcamp. Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/1, οι κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους του MasterChef πω τα τρία golden pins θα βρεθούν στον εξώστη, καθώς θα μπουν κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef και οι παίκτες που είχαν το πλεονέκτημα με τα τρία «ναι» θα διαγωνιστούν κατ΄ευθείαν στη δεύτερη φάση του bootcamp.

Οι υπόλοιποι χωρίστηκαν σε ομάδες των δύο και μόνο ένας από την κάθε ομάδα θα μπορούσε να περάσει στην επόμενη φάση.

MasterChef  δίδυμος αδερφός Άκη Πετρετζίκη

Ο Πάνος αναμετρήθηκε με τον Χριστόφορο, έφτιαξε γεμιστό μπαρμπούνι και τρέλανε το Twitter με την ομοιότητά του με τον Άκη Πετρετζίκη. Λίγο το μαλλί, λίγο το στυλ, λίγο και το καλό του χέρι στη μαγειρική και το περιποιημένο πιάτο του έεκανε πολλούς στο Twitter να μιλούν για τον νέο Άκη Πετρετζίκη του MasterChef.

Την ομοιότητα του Πάνου με τον Άκη Πετρετζίκη σχολίασαν και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει το λουκ και των δυο σεφ.

Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο του και το Instagram "έλιωσε"

Ο Άκης Πετρετζίκης με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν για πρώτη φορά γονείς στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού και όπως είναι λογικό οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ο ερχομός του αγαπημένου τους γιου ολοκλήρωσε την ευτυχία της οικογένειας με τον πιο γλυκό τρόπο.

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης με την αγαπημένη του να μην ήταν τόσο ανοιχτοί στα social media σχετικά με την προσωπική τους σχέση ωστόσο όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Ο γνωστός σεφ είναι αρκετά ενεργός στο Instagram όπου αρκετά συχνά δημοσιεύει προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο του.

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη μετρά μόλις 3,5 μήνες ζωής, με τον μπαμπά του να μοιράζεται μαζί μας ένα νέο τρυφερό στιγμιότυπο, λίγο πριν την Κυριακάκη οικογενειακή τους έξοδο.

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη