Σάλος στο twitter με τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη - "Θέλει να καταστρέψει την καριέρα του με αυτά που λέει;"

«Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σάλος στο twitter με τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη -

Στην εκπομπή Χαμογέλα Και Πάλι βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς και έδωσε στην Σίσσυ Χρηστίδου μια εφ όλης της ύλη συνέντευξη. Μεταξύ άλλων έγινε μια εκτενής αναφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς ο τραγουδιστής μοιράστηκε ειλικρινά με όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα του για τη γνωριμία τους!

Και ενώ το ζήτημα με τη δίκη για τον Λιγνάδη βρίσκεται σε εξέλιξη (δείτε εδώ σε τι στάδιο βρίσκεται) ο Σάκης προκάλεσε έντονα με τις δηλώσεις αγάπης και θαυμασμού για τον Δημήτρη, που γνώριζε!

Τα λόγια του Σάκη Ρουβά

«Όταν έσκασε η βόμβα με τον Δημήτρη Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα, είναι το πρόσωπο που περιγράφω. Το τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη».

«Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει μεγάλη στενοχώρια και λύπη. Είναι μία τραγωδία για τα θύματα και μία τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως συμβαίνει με τους ναρκομανείς και τους αγκαλιάζουν και τους φροντίζουν πρέπει να συμβεί το ίδιο».

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αυτός ο άνθρωπος που σας περιγράφω, που αγάπησα. Αυτό που έχει γίνει σε αυτόν τον άνθρωπο... Συμπάσχω και λυπάμαι για αυτό που του συμβαίνει».

Ο σάλος που ξέσπασε στο twitter με τα σχόλια του Ρουβά

Φυσικά το κοινό δεν άφησε έτσι τον Ρούβα, καθώς παραξενεύτηκε πολύ με όσα ακούστηκαν περί Λιγνάδη. Άλλωστε έχουμε δει πολλές φορές το κοινό να αντιδρά έντονα στο περιστατικό, αφού σε αυτό εμπλέκονται 4 θύματα κατηγορώντας για βιασμό τον φερόμενο!

Οι χρήστες ξέσπασαν με όσα άκουσαν, καθώς περίμεναν μια άλλη στάση απο τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, πόσο μάλλον όταν έχουμε ακούσει τις φρικτές δηλώσεις και την ανυπέρβλητη φθορά, που καταγγέλλουν τα θύματα!

Σχόλια στο twitter

Σχόλια στο twitter

Σχόλια στο twitter