Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο καλεσμένος της Πέμπτης 17/2

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται μετά την Βίκυ Σταυροπούλου στην εκπομπή του, «Ενώπιος Ενωπίω», τον Φοίβο.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Ο κορυφαίος συνθέτης αφηγείται τη διαδρομή του. Πώς και γιατί άφησε πίσω του τη Νομική και το όνειρο του πατέρα του να τον διαδεχθεί στη δικηγορία.

Οι καλλιτέχνες που τον πίστεψαν, τα τραγούδια που άφησαν εποχή και η αιτία του καλλιτεχνικού του διαζυγίου με τη Δέσποινα Βανδή. Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στις 23:45, ο Φοίβος μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η ανακοίνωση για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και τον Φοίβο

Το αιχμηρό σχόλιο που είχε κάνει ο Φοίβος για την συμμετοχή του στο House of fame

O Φοίβος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο House of Fame, στην κριτική επιτροπή και εξήγησε πως όταν είπε το τελικό «ναι» δυσκολεύτηκε πολύ να το συνηθίσει.

Ο Φοίβος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους αυστηρούς κριτές της επιτροπής ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, όταν ήρθε η στιγμή να αναλάβει τον ρόλο του, βρήκε το κουράγιο να το αντιμετωπίσει.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στο αφιέρωμά του που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, κάτι που δεν είδαμε τελικά ποτέ να βγαίνει στον αέρα.

«Νόμιζα ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολη η εμπειρία του House of Fame, αλλά όπως λένε, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ήμουν πολύ αγχωμένος στην αρχή. Από όταν συμφώνησα, έβλεπα εφιάλτες επί 4 μήνες. Ήρθε η στιγμή, έπεσα από τον γκρεμό και κολύμπησα», είπε αρχικά ο Φοίβος για το House of Fame.

Για το αφιέρωμά του στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που δεν έγινε ποτέ, είπε: «Δεν ξέρω, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, οι υπεύθυνοι τα κανονίζουν. Κι εγώ τα ακούω αυτά, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Τα έχουν αναλάβει άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν αυτές τις συμφωνίες και θα μάθουμε τι θα γίνει».