MasterChef 6: Σε σοκ η μπλε ομάδα - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση των κριτών ήταν «μαχαιριά» για τον Γρηγόρη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Σε σοκ η μπλε ομάδα - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 έχουν για άλλη μια φορά αρκετό ενδιαφέρον καθώς πριν από λίγο είδαμε τον Σωτήρη Κοντιζά να ανακοινώνει στους διαγωνιζόμενους πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπορούσε να είναι μαζί τους καθώς αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία.

Ωστόσο, οι δυο κριτές συνάντησαν Μπλε και Κόκκινη ομάδα για την διαδικασία αξιολόγησης. Όπως φαίνεται η στρατηγική του Γρηγόρη Γιαννόπουλος στο να διαλέξει την Φανή Ζιώγα ως αντίπαλη αρχηγό δεν του βγήκε σε καλό καθώς η ομάδα της κατάφερε να υπερισχύσει στην τελική βαθμολογία των κριτών κερδίζοντας έτσι την πρώτη τους νίκη στο MasterChef.

Η ανακοίνωση των κριτών στο MasterChef 6

Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε ο Στάθης Ταπραντζής - «Αποφάσισα να μη χάσω...»

Ο Στάθης Ταπράντζης που έκανε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση της φετινής σεζόν από το MasterChef 6, βρέθηκε καλεσμένος, μέσω Skype, στην εκπομπή Breakfast@Star, το πρωί της Τετάρτης 16/2 και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μην συνεχίσει στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε, ότι λίγο μετά το τέλος της διαδικασίας αποχώρησης στην οποία βρέθηκαν οι τρεις παίκτες με τα χειρότερα σχόλια - δείτε εδώ ποιος ήταν ο παίκτης που δεν τα κατάφερε -, ο Στάθης, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους, χωρίς όμως να εξηγήσει το γιατί.

«Είχα αποφασίσει ότι θα φύγω από το MasterChef, προσπαθούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί για μένα ήταν πρωτόγνωρο που ήρθε το παιδί μου στον κόσμο και το άφησα. Αυτό δεν μπορούσα να διαχειριστώ μέσα στο μυαλό μου, το πάλευα κάθε μέρα μέσα μου, αλλά έβλεπα ότι δεν μου έβγαινε. Αποφάσισα να μη χάνω το χρόνο μου και να αποχωρήσω τώρα που είναι νωρίς», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Ταπραντζής και πρόσθεσε:

«Το είχα συζητήσει με αρκετά παιδιά. Μου έλεγαν να μη φύγω, αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος, απλώς άκουγα. Ήταν φυσιολογικό γιατί με κάποια παιδιά είχαμε δεθεί. Δεν μπορεί ένα ολόκληρο σπίτι να είναι λυπημένο επειδή ένας παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς».