MasterChef 6: Εκτός πλατό για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Εκτός πλατό για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Στο χθεσινό 16/02 επεισόδιο του MasterChef 6 παρακολουθήσαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει τόσο στους παίκτες όσο και στους διαγωνιζόμενους ότι έπρεπε να αποχωρήσει καθώς είχε έναν έντονο πόνο στο χέρι του με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αποχωρήσει.

Ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε ένα νέο επεισόδιο του μαγειρικού ριάλιτι και όπως παρατηρήσαμε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσίαζε από το πόστο του ως κριτής. Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε τους παίκτες χαρακτηριστικά πως: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αισθανόταν και σήμερα λίγο αδιάθετος, οπότε περιμένουμε να γίνει καλά και να επιστρέψει».

Ο λόγος που απουσίαζε για δεύτερη φορά ο Κουτσόπουλος από το MasterChef 6

Η επική ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Πάνο για την ομοιότητα με τον Πετρετζίκη

Τα δυνατά τους έχουν βάλει οι παίκτες στο αποψινό 8/2 επεισόδιο του MasterChef 6 προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση, που είναι η είσοδός τους στο σπίτι ενώ μάλιστα ανακοινώθηκε ήδη και η πρώτη αποχώρηση.

Οι παίκτες συγκέντρωναν τα απαραίτητα υλικά για τις παρασκευές τους και κάποια στιγμή μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τον Πάνο, τον παίκτη που έχει γίνει ήδη viral για την εντυπωσιακή ομοιότητά του με τον Άκη Πετρετζίκη.

«Ξέρεις τι ψευδώνυμο σου έχουμε δώσει; Άκης Πετρετζίκης! Τέτοια σύγκριση. Δε μοιάζει ο φίλος ο Πάνος;» είπε ο σεφ με τον Πάνο να απαντά: «Όχι. Εγώ είμαι πιο καλός. Μου έχουν πει διάφορα σεφ. Άλλο ένα μου λένε βασικά. Για τον Σαμπάνη. Αυτός είναι ασχημάντρας, εγώ είμαι ωραίο παιδί. Πλάκα κάνω.»

Την ομοιότητα του Πάνου με τον Άκη Πετρετζίκη σχολίασαν και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει το λουκ και των δυο σεφ.