Masterchef 6: «Τι στόμα είναι αυτό! Έχεις πει..» - Ενοχλημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Μπόλλο

Δεν σταμάτησε να βρίζει ενώπιών τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Τι στόμα είναι αυτό! Έχεις πει..» - Ενοχλημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Μπόλλο

Με την αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας των δύο ομάδων ξεκίνησε το αποψινό 24/2 επεισόδιο του Masterchef 6. Κόκκινοι και Μπλε έκατσαν στις θέσεις τους και συνάντησαν τους τρεις κριτές προκειμένου να ακούσουν τα σχόλιά τους αλλά και τα αποτελέσματα. Να υπενθυμίσουμε ότι οι 2 ομάδες διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις επιλογές του Δημήτρη.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της αξιολόγησης, ακούστηκε αρκετές βαριές κουβέντες από τους παίκτες και μάλιστα δεν έλειψαν οι συνεχόμενες βρισιές, ιδίως από τον Βασίλη Μπόλλο.

«Τι στόμα είναι αυτό! Έχεις πει επτά συγνώμες ως τώρα! Έχεις ρίξει ήδη δεκαεφτά καντήλια! Τι στόμα είναι αυτό», του είπε με έντονο ύφος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ωστόσο ο διαγωνιζόμενος συνέχισε απτόητος τα... γαλλικά του.

Το δημόσιο ξέσπασμα του Διονύση Αλέρτα με αφορμή το Masterchef 6

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε πριν μερικές ώρες ο Διονύσης Αλέρτας με αφορμή το MasterChef. Ο γνωστός pastry chef λοιπόν σχολίασε τις δηλώσεις μιας παίκτριας του ριάλιτι μαγειρικής, μέσα από ένα instastory που έκανε ο ίδιος.

«Είδα λίγο MasterChef και έπεσα πάνω στην κοπελιά που έλεγε ότι ”εγώ πάντως θα παράβλεπα τις εντολές του αρχηγού, εξάλλου στις κουζίνες το κάνουμε αυτό εμείς οι βοηθοί και οι μαθητές, όταν κρίνουμε ότι κάτι είναι λάθος και εμείς τρώμε το αγγούρι, εμείς είμαστε που σώζουμε τον chef όταν αυτός πάει και παίρνει τα μπράβο στα τραπέζια”. Το αγγούρι δεν είναι στην κουζίνα ή στο εργαστήριο (υπάρχουν άπειρα πιο δύσκολα επαγγέλματα).

Το αγγούρι είναι όταν χτυπάει το τηλέφωνο σου με παράπονα από πελάτη γιατί ο βοηθός πήρε λάθος πρωτοβουλία και το μεγαλύτερο αγγούρι είναι στα τιμολόγια που δεν γράφει το όνομα του βοηθού ή του μαθητή αλλά πρέπει να τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης/ chef που εκεί είναι και οι λάθος πρωτοβουλίες των παραπάνω», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Το ξέσπασμα του Διονύση Αλέρτα με αφορμή το MasterChef