Masterchef 6: Τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι με τα πλεονεκτήματα του Δημήτρη - Η απόφαση που δεν περίμενε κανείς

Τα έφερε όλα τούμπα με τις επιλογές του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι με τα πλεονεκτήματα του Δημήτρη - Η απόφαση που δεν περίμενε κανείς

Το τεστ δημιουργικότητας κέρδισε την Δευτέρα 21/2 ο Δημήτρης Ταϊρίδης -που αποκάλυψε και το δόλιο σχέδιο του- στο Masterchef 6 με αποτέλεσμα να έχει στα χέρια του δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο Δημήτρης θα μπορούσε τόσο να ανταλλάξει έναν παίκτη της Μπλε ομάδας με έναν της Κόκκινης όσο και να αλλάξει έναν από τους δύο αρχηγούς των ομάδων. Τελικά, αφού έκανε μια συζήτηση με την αρχηγό της Μπλε ομάδας, Φανή Ζιώγαγια για τη μη χρήση της κάρτας ασυλίας και στην οποία είπε ότι ο ίδιος δεν έλαβε ποτέ μέρος, επέλεξε να πάρει τη θέση της ως αρχηγός.

Επιπλέον, πήρε τον Γιάννο από την Κόκκινη ομάδα κι έδιωξε τη Φανή από την Μπλε, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς παίκτες της Μπλε ομάδας θεώρησαν πως έχασαν μία πολύ καλή και δυνατή παίκτρια.

Τα πλεονεκτήματα του Δημήτρη Ταϊρίδη στο Masterchef 6

Το δημόσιο ξέσπασμα του Διονύση Αλέρτα με αφορμή το Masterchef 6

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε πριν μερικές ώρες ο Διονύσης Αλέρτας με αφορμή το MasterChef. Ο γνωστός pastry chef λοιπόν σχολίασε τις δηλώσεις μιας παίκτριας του ριάλιτι μαγειρικής, μέσα από ένα instastory που έκανε ο ίδιος.

«Είδα λίγο MasterChef και έπεσα πάνω στην κοπελιά που έλεγε ότι ”εγώ πάντως θα παράβλεπα τις εντολές του αρχηγού, εξάλλου στις κουζίνες το κάνουμε αυτό εμείς οι βοηθοί και οι μαθητές, όταν κρίνουμε ότι κάτι είναι λάθος και εμείς τρώμε το αγγούρι, εμείς είμαστε που σώζουμε τον chef όταν αυτός πάει και παίρνει τα μπράβο στα τραπέζια”. Το αγγούρι δεν είναι στην κουζίνα ή στο εργαστήριο (υπάρχουν άπειρα πιο δύσκολα επαγγέλματα).

Το αγγούρι είναι όταν χτυπάει το τηλέφωνο σου με παράπονα από πελάτη γιατί ο βοηθός πήρε λάθος πρωτοβουλία και το μεγαλύτερο αγγούρι είναι στα τιμολόγια που δεν γράφει το όνομα του βοηθού ή του μαθητή αλλά πρέπει να τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης/ chef που εκεί είναι και οι λάθος πρωτοβουλίες των παραπάνω», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Το ξέσπασμα του Διονύση Αλέρτα με αφορμή το MasterChef