MasterChef 6: «Θα τον κρατήσω παραπάνω για να τον βασανίσω» - Το δόλιο σχέδιο του Δημήτρη

Έβγαλε και πάλι τη λίστα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Θα τον κρατήσω παραπάνω για να τον βασανίσω» - Το δόλιο σχέδιο του Δημήτρη

Ο Δημήτρης έχει μπει με σχέδιο στο MasterChef 6 και αυτό δεν έχει ικανοποιήσει καθόλου το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει μία λίστα και κάνει τα δικά του σχέδια για τους παίκτες που πρόκειται να βγουν από το παιχνίδι.

Στο σημερινό (21/2) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, οι διαγωνιζόμενοι είχαν Mystery Box, το οποίο μάλιστα ήταν εξαιρετικά απαιτητικό, αφού δεν είχαν στην διάθεσή τους ό, τι υλικά ήθελαν, αλλά έπρεπε να διαπιστώσουν τι έχουν μπροστά τους χωρίς να κοιτάζουν, μόνο με την αφή και την όσφρηση.

Το σχέδιο του Δημήτρη στο MasterChef 6

«Εγώ για να είμαι ειλικρινής το γλεντάω, δεν χωρίζω το σπίτι σε μπλε και κόκκινους. Στο σπίτι μένω μαζί με πέντε κόκκινους και κάθε βράδυ όλο γλέντι. Και για να τους αναστατώνω ανοίγω την λίστα μου. Ωχ, ποιος θα είναι ο επόμενος στην λίστα; Και μετά κλείνω τα χαρτιά μου. Εκεί να δεις γλέντια, δεν κοιμούνται το βράδυ.

Έπεσα μέσα στον Κατσιάνα, τον είχα στην πέμπτη θέση και έφυγε δεύτερος. Τον Στάθη δεν τον υπολογίζω γιατί μας έφυγε δεύτερος. Επόμενος που ίσως εκεί υπάρξει ένα θεματάκι, θα είναι η Βασιλική. Νομίζω ότι θα μας φύγει και η Τατιάνα σύντομα αλλά και ο Πέτρος παρόλο που είναι καλός μάγειρας.

Ο Βασίλης παραμένει στην λίστα ωστόσο θέλω να τον αφήσω λίγο παραπάνω στο σπίτι για να τον βασανίσω», είπε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης

MasterChef Δημήτρης Ταϊρίδης

Ο Δημήτρης είναι από μικρό παιδί μέσα στις κουζίνες και θέλει μέσω του διαγωνισμού να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο κοσμογυρισμένος πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ψαροταβέρνας, υποστηρίζει πως γνωρίζει τα πάντα για όλα τα θαλασσινά εδέσματα και όχι μόνο. Δηλώνει ανταγωνιστικός και παράλληλα συνεργάσιμος. Μπαίνει με μικρό καλάθι στον διαγωνισμό αλλά δεν φοβάται να κριθεί, έχοντας εμπιστοσύνη στις μαγειρικές του γνώσεις.