MasterChef 6 - Πέτρος Ανδρουλιδάκης: Ο 31χρονος Πειραιώτης που λατρεύει τη Μεσογειακή Κουζίνα

Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6 - Πέτρος Ανδρουλιδάκης: Ο 31χρονος Πειραιώτης που λατρεύει τη Μεσογειακή Κουζίνα

Το MasterChef 6 έχει μπει δυναμικά στις ζωές μας τον τελευταίο καιρό αφού με τον νέο του κύκλο άρχισε και πάλι να προβάλλεται σε καθημερινή βάση. Μπορεί, μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι να παρατηρήσαμε την απουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ωστόσο ο Πάνος Ιωαννίδης τοποθετήθηκε επί του θέματος το πρωί της Παρασκευής 25/2 και εξήγησε τους λόγους της απουσίας τους.

Οι παίκτες οι οποίοι έχουν μπει στο σπίτι του MasterChef, όπως κάθε χρονιά άλλωστε είναι αρκετά ενδιαφέροντες και πολλά υποσχόμενοι. Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης, ο οποίος έρχεται από τον Πειραιά, είναι 31 ετών και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην μαγειρική.

Το βιογραφικό του Πέτρου Ανδρουλιδάκη στο Masterchef 6

  • Ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης είναι 31 ετών.
  • Κατάγεται από τον Πειραιά.
  • Με προσωπικό του μότο το «πάω και μυρίζω», ο Πέτρος δεν φοβάται να «λερωθεί» στην κουζίνα του #MasterChefGR.
  • Με μεγάλη αγάπη στη μεσογειακή κουζίνα υποστηρίζει πως αν και χαμηλών τόνων, έχει τα μαγειρικά εφόδια να προχωρήσει αρκετά στον διαγωνισμό, παρουσιάζοντας στους κριτές νόστιμα και όμορφα πιάτα.

Τα 24/2 highlights του MasterChef 6

Απολαυστικό και με εντάσεις ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 6, καθώς είδαμε τους κριτές να ξεσπούν, αλλά και παίκτες να κλαίνε. Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία;

«Τι στόμα είναι αυτό! Έχεις πει..» - Ενοχλημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Μπόλλο

Με την αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας των δύο ομάδων ξεκίνησε το 24/2 επεισόδιο του Masterchef 6. Κόκκινοι και Μπλε έκατσαν στις θέσεις τους και συνάντησαν τους τρεις κριτές προκειμένου να ακούσουν τα σχόλιά τους αλλά και τα αποτελέσματα. Να υπενθυμίσουμε ότι οι 2 ομάδες διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις επιλογές του Δημήτρη.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της αξιολόγησης, ακούστηκε αρκετές βαριές κουβέντες από τους παίκτες και μάλιστα δεν έλειψαν οι συνεχόμενες βρισιές, ιδίως από τον Βασίλη Μπόλλο.

«Τι στόμα είναι αυτό! Έχεις πει επτά συγνώμες ως τώρα! Έχεις ρίξει ήδη δεκαεφτά καντήλια! Τι στόμα είναι αυτό», του είπε με έντονο ύφος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ωστόσο ο διαγωνιζόμενος συνέχισε απτόητος τα... γαλλικά του.

Ξέσπασαν οι κριτές με το θέμα της υγιεινής - «Θα ακυρώσουμε δοκιμασίες»

Με την αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας των δύο ομάδων ξεκίνησε το επεισόδιο. Κόκκινοι και Μπλε έκατσαν στις θέσεις τους και συνάντησαν τους τρεις κριτές προκειμένου να ακούσουν τα σχόλιά τους αλλά και τα αποτελέσματα.

Μετά το θέμα περί "γαλλικών", οι κριτές έθιξαν και το θέμα της υγιεινής, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο συγκεκριμένα να ενημερώνει τους παίκτες για τις αστοχίες υγιεινής που συμβαίνουν.

Στο στόχαστρό του βρέθηκαν η Φανή και ο Δημήτρης, καθώς η πρώτη σκούπισε το πιάτο της με βρώμικα γάντια ενώ ο δεύτερος έπιασε με γυμνά χέρια την παρασκευή του.

«Να κάνουμε μια μικρή εισαγωγή που θέλαμε να την κάνουμε. Το χέρι είναι εργαλείο όταν είναι καθαρό. Έχουμε μάθει να πλένουμε τα χέρια μας. Είναι και θέμα παιδείας. Αν δούμε μια ακρότητα που θα μας φέρει σε άβολη θέση θα ακυρώσουμε ένα πιάτο» τους είπε ο κριτής.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε έκατσαν στις θέσεις τους και συνάντησαν τους τρεις κριτές προκειμένου να ακούσουν τα σχόλιά τους αλλά και τα αποτελέσματα.

Βέβαια, κατά την διάρκεια της αξιολόγησης, οι κριτές ενοχλήθηκαν αρκετά με τους παίκτες, τόσο για τον τρόπο που εκφράζονται, όσο όμως και για τα θέματα υγιεινής.

Να υπενθυμίσουμε λοιπόν ότι η μονομαχία των ομάδων αφορούσε έντεκα δοκιμασίες συνολικά. Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να έρθει πρώτη στην βαθμολογία και να κερδίσει έτσι την ομαδική δοκιμασία ήταν η Κόκκινη!

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Μπλε φάνηκε να στεναχωριέται και να ενοχλείται από το αποτέλεσμα, με τους παίκτες να αποδίδουν την ήττα στον αρχηγό, Δημήτρη Ταϊρίδη.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σταύρος - «Ελπίζω να με βλέπει»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ομάδας που κερδίζει την ασυλία για αυτήν την φορά στο Masterchef 6, οι Μπλε ήταν αυτοί που κλήθηκαν να συμμετέχουν σε ακόμη μια δοκιμασία, αλλά αυτή τη φορά αποχώρηση.

Κατά την διάρκεια λοιπόν του μαγειρέματος, ο Σταύρος Λορέντζος μίλησε στις κάμερες αναφορικά με τον πατέρα του που έχει φύγει από την ζωή, ο οποίος ήταν ο καλύτερος ζαχαροπλάστης της Αίγινας. Ο επίδοξος σεφ όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή του και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Η σχέση μου με τα γλυκά είναι καλή, ο πατέρας μου ήταν ζαχαροπλάστης. Ο μπαμπάς έχει «φύγει» αλλά μαγειρεύω για αυτόν σήμερα. Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στην Αίγινα, έφτιαχνε τα πιο ωραία γλυκά.Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν. Αυτό… Ελπίζω να με βλέπει. Η μικρή μου κόρη τώρα έχει αρχίσει να λέει «μπαμπά, μπαμπά» οπότε θα αρχίσει να ζητάει και γλυκά τώρα. Είναι η ζωή μου όλη», είπε ο Σταύρος.