MasterChef 6 - Βασίλης Μπόλλος: Ο ''φωτογράφος'' από τη Βόρεια Ήπειρο

Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6 - Βασίλης Μπόλλος: Ο ''φωτογράφος'' από τη Βόρεια Ήπειρο

Στο χθεσινοβραδινό 25/2 επεισόδιο του MasterChef 6, οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής ξέσπασαν σχετικά με την καθαριότητα των παικτών και τις συνθήκες υγιεινής κάτι το οποίο τους ενόχλησε αρκετά. Ο Βασίλης Μπόλλος πρωταγωνίστησε ωστόσο στο επεισόδιο εξαιτίας των ''γαλλικών'' του.

Λίγα λόγια για τον Βασίλης Μπόλλος

  • Είναι 28 ετών.
  • Είναι από την Βόρεια Ήπειρο.
  • Μεγάλο όνειρο του Βασίλη είναι να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, συνδυάζοντας την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με μοντέρνες τεχνικές.
  • Δηλώνει οξύθυμος αλλά παραμένει πάντα ψύχραιμος μπροστά σε μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις.
  • Αγαπημένο του χόμπι είναι η φωτογραφία.

Ενοχλημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον παίκτη

Με την αξιολόγηση της ομαδικής δοκιμασίας των δύο ομάδων ξεκίνησε το αποψινό 24/2 επεισόδιο του Masterchef 6. Κόκκινοι και Μπλε έκατσαν στις θέσεις τους και συνάντησαν τους τρεις κριτές προκειμένου να ακούσουν τα σχόλιά τους αλλά και τα αποτελέσματα. Να υπενθυμίσουμε ότι οι 2 ομάδες διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις επιλογές του Δημήτρη.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της αξιολόγησης, ακούστηκε αρκετές βαριές κουβέντες από τους παίκτες και μάλιστα δεν έλειψαν οι συνεχόμενες βρισιές, ιδίως από τον Βασίλη Μπόλλο.

«Τι στόμα είναι αυτό! Έχεις πει επτά συγνώμες ως τώρα! Έχεις ρίξει ήδη δεκαεφτά καντήλια! Τι στόμα είναι αυτό», του είπε με έντονο ύφος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ωστόσο ο διαγωνιζόμενος συνέχισε απτόητος τα... γαλλικά του.